مواد لازم و آموزش تاینی کیک خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش تاینی کیک
تاینی کیک یکی از کیکهای خوشمزه و بینالمللی است که بافتی نرم و لطیف دارد. برای یادگیری چگونگی تهیه تاینی کیک به صورت کامل و مرحلهبهمرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم تاینی کیک |
|
آرد سفید | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد متوسط |
شکر | ۱۴۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کره | ۳۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۵۰ گرم |
شیر | ۱۳۰ گرم |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تارتار | ½ قاشق چایخوری |
نوتلا یا شکلات صبحانه | به مقدار کافی |
آموزش تاینی کیک
مرحله اول
برای تهیه تاینی کیک خوشمزه، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال بیرون میآوریم تا نرم شود و به دمای محیط برسد. سپس، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله، سفیده تخممرغ را از زرده جدا کرده و در دو کاسه متفاوت میریزیم. سپس نیمی از شکر را به یکی از کاسهها اضافه میکنیم و…
سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با سرعت زیاد همزن برقی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم می زنیم تا کف کند.
مرحله سوم
وقتی سفیده تخم مرغ کف کرد، کمی پودر تارتار اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا سفیده تخم مرغ کاملاً خامه ای و پفکی شود. یادتان باشد که پودر تارتار کمک می کند تا سفیده تخم مرغ آب نشود.
مرحله چهارم
اگر مراحل کیک را با سرعت بالا انجام می دهید، نیازی به پودر تارتار ندارید. سپس سفیده تخم مرغ را در یخچال نگه می داریم و وانیل و باقی شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مخلوط زرده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا رنگ آن کرم و غلیظ شود. سپس کره نرم، روغن مایع، شیر و پنیر خامه ای را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب混合 می کنیم.
مرحله ششم
وقتی مخلوط زرده تخم مرغ یکدست شد، آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم و سپس ۳ بار الک می کنیم. بعد مواد خشک را در ۲ تا ۳ مرحله به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا مایه کیک را با لیسک به آرامی و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا خوب ترکیب شود. سپس سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم و آن را در ۲ مرحله به مایه کیک اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم.
مرحله هشتم
یک سوم از مایه کیک را جدا می کنیم و پودر کاکائو را روی آن الک می کنیم. حالا مایه کیک را به آرامی مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو به خوبی در آن پخش شود و مایه کیک شکلاتی شود.
مرحله نهم
درون قالب مافین کاغذ مخصوص می گذاریم و ۱ قاشق غذاخوری از مایه کیک شکلاتی را داخل کاغذها می ریزیم و روی آن را با مایه کیک ساده می پوشانیم. سپس نصف قاشق چایخوری نوتلا روی مایه کیک می ریزیم.
مرحله دهم
حالا دوباره روی نوتلا را با مایه کیک ساده می پوشانیم تا تقریباً ۳/۴ حجم کاغذها پر شود. سپس قالب را در طبقه میانی فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بماند تا کاملاً پخته شود.
مرحله یازدهم
بعد از این مدت، قالب را از فر بیرون می آوریم و کیک ها را از قالب مافین جدا کرده و می گذاریم کاملاً خنک شوند. برای تزیین کیک ها، یک قالب طرح دار روی آنها قرار می دهیم و اطرافشان را با پودر کاکائو می پوشانیم.
مرحله دوازدهم
در پایان مقداری پودر پسته، پودر گردو یا پودر گل محمدی در مرکز کیک ها می ریزیم و سپس آنها را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. کاپ کیک ها را همراه با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان!