مواد لازم و آموزش تجین مراکشی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه تجین مراکشی
تجین هم نام غذایی است که درست میشود و هم نام ظرف مخصوصی که برای پخت آن استفاده میشود. این ظرف معمولاً از جنس سفال است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه تجین مراکشی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت بره | نیم کیلو گرم |
پیاز | ۱ عدد |
روغن زیتون | به میزان لازم |
فلفل و زردچوبه و نمک | به میزان لازم |
ادویه مراکشی | ۱ قاشق غذا خوری |
خرما (بدون هسته) | ۴ تا ۵ عدد |
آلو سیاه خشک | ۴ تا ۵ عدد |
عسل | ۱ قاشق چای خوری |
گشنیز تازه | چند شاخه |
زعفران | به میزان لازم |
هویج | ۳ عدد |
کدو حلوایی | به میزان دلخواه |
بادام خلال شده | برای تزئین |
آموزش تهیه تجین مراکشی
مرحله اول
برای درست کردن تجین مراکشی، اول از همه، گوشت بره را به قطعات کوچک برش میدهیم. سپس پیاز را شسته و پوست میکنیم و به شکل ریز خرد میکنیم. یک قابلمه را با کمی روغن زیتون روی حرارت میگذاریم تا گرم شود.
مرحله دوم
حالا پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و هم میزنیم تا طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند. بعد کمی فلفل، زردچوبه و نمک به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، کمی آب به مخلوط اضافه کرده و در زودپز یا قابلمه را میگذاریم تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملاً پخته شد، کمی از پیاز ریز شده را با روغن در ظرف تجین یا قابلمه تفت میدهیم.
مرحله چهارم
سپس گوشت پخته شده و ادویه مراکشی را به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس خرما، آلو خشک، عسل و چند شاخه گشنیز تازه به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
به میزان لازم آب گوشت به مخلوط اضافه میکنیم. سپس قابلمه را با در پوش بسته به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا مواد خوب بپزند و جا بیفتند. میتوانیم بعد از ۱۵ دقیقه کمی زعفران و هویج یا کدو حلوایی اضافه کنیم.
مرحله ششم
در آخر، وقتی غذا آماده شد، آن را در ظرف سرو میکشیم و با گشنیز و بادام خلال شده و برنج سرو میکنیم. میتوانیم به جای گوشت، از نخود و کدو حلوایی و هویج استفاده کنیم تا یک غذای گیاهی داشته باشیم.