مواد لازم و آموزش ترافل سیب خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش ترافل سیب
ترافل سیب یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده است که میتوان در خانه تهیه کرد. در این آموزش شما را قدم به قدم با طرز تهیه ترافل سیب آشنا میکنیم، پس با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم ترافل سیب | |
سیب | ۳ عدد متوسط |
بیسکوئیت پتی بور | ۱ بسته |
فندق خرد شده | ۱ فنجان |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای | برای تزیین |
آموزش ترافل سیب
مرحله اول
برای درست کردن ترافل سیب، اول پوست سیبها را میگیریم و بعد آنها را رنده میکنیم. سیب رنده شده را در یک کاسه میریزیم. سپس بیسکوئیتهای پتی بور را در یک کیسه فریزر میگذاریم.
مرحله دوم
حالا با یک گوشتکوب، بیسکوئیتها را به آرامی میکوبیم تا کاملاً نرم و پودر شوند. سپس بیسکوئیت پودر شده را به کاسه سیب اضافه میکنیم و فندق خرد شده و پودر دارچین را نیز اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا از مخلوطی که داریم به اندازه یک گردو بر میداریم و با دست به شکل گرد در میآوریم. سپس آنها را روی یک سینی میگذاریم. این کار را برای تمامی مواد تکرار میکنیم و سینی را در یخچال قرار میدهیم.
مرحله چهارم
بعد از ۳۰ دقیقه، ترافلها را از یخچال بیرون میآوریم. سپس شکلات تختهای را در یک کاسه میریزیم و به روش بنماری (روی بخار آب) ذوب میکنیم. بعد شکلات ذوب شده را در قیف میریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، شکلات را روی ترافلها میریزیم و چند خلال پسته روی آنها میپاشیم تا خوشمزهتر شود. وقتی شکلات سفت شد، ترافلها را در ظرف مورد نظرمان قرار داده و میتوانیم با چای سرو کنیم.