آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش ترافل قهوه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ترافل قهوه

ترافل قهوه یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه‌ای است که معمولاً در کنار چای سرو می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه این شیرینی را به صورت کامل و مرحله به مرحله بیاموزید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم ترافل قهوه
بیسکویت پتی‌بور ۱ بسته
بادام زمینی ۱ پیمانه
شیره خرما ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
پودر قهوه ۱ قاشق غذاخوری

آموزش ترافل قهوه

مرحله اول

برای درست کردن ترافل قهوه، ابتدا بیسکویت پتی‌بور را خرد می‌کنیم. بعد آن را به همراه بادام زمینی پوست گرفته در غذاساز می‌ریزیم و میکس می‌کنیم تا کاملاً به صورت یکدست درآید.

مرحله دوم

در این مرحله، پودر قهوه را به شیره خرما اضافه می‌کنیم و این مخلوط را به بیسکویت خرد شده در غذاساز اضافه می‌کنیم. حالا دوباره همه مواد را میکس می‌کنیم تا به یک خمیر نرم برسیم. سپس مقداری از این خمیر را به اندازه گردو جدا می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید این خمیر را به شکل توپ‌های گرد در دست درست کنیم. به همین روش ادامه می‌دهیم تا تمام خمیر تمام شود. سپس آن‌ها را روی یک کاغذ روغنی در یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

این مرحله، اجازه می‌دهیم که ترافل‌های قهوه به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بمانند تا کمی سفت شوند. بعد از این زمان، ترافل‌ها را از یخچال خارج می‌کنیم و آن‌ها را در پودر کاکائو می‌غلتانیم.

مرحله پنجم

در نهایت، وقتی که ترافل‌ها با پودر کاکائو پوشیده شدند، کمی آن‌ها را تکان می‌دهیم تا پودر اضافی بریزد. سپس ترافل‌ها را در ظرف دلخواه خود قرار می‌دهیم. حالا می‌توانید ترافل‌های قهوه را به همراه چای سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا