آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش ترافل موز خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ترافل موز

ترافل موز یک دسر خوشمزه و ساده است که می‌توان به راحتی آن را در خانه تهیه کرد. برای یادگیری مراحل کامل و دقیق تهیه ترافل موز، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم ترافل موز
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
موز ۱ عدد متوسط
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای سیاه ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای سفید ۵۰ گرم

آموزش ترافل موز

مرحله اول

برای شروع درست کردن ترافل موز، اول بیسکوئیت‌ها را در یک کیسه فریزر بریزید و با گوشت‌کوب به آرامی آن‌ها را خرد کنید تا کاملاً پودر شوند. سپس بیسکوئیت‌های پودر شده را در یک کاسه بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله، موز را پوست کنید و با استفاده از چنگال خوب له کنید. سپس موز له شده را به بیسکوئیت پودر شده اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. بافت مواد باید نرم باشد و به راحتی شکل بگیرد.

مرحله سوم

حالا از مخلوط مواد مقدار کمی بردارید و در دستانتان شکل دهید. سپس یک تکه گردو را وسط آن بگذارید و آن را به شکل توپ درآورید. همه مواد ترافل را به همین صورت تهیه کرده و در یک سینی مناسب بچینید.

مرحله چهارم

سپس سینی را در یخچال قرار دهید تا ترافل‌ها سفت شوند. بعد از ۳۰ دقیقه تا یک ساعت، ترافل‌ها را از یخچال خارج کنید و شکلات سیاه را در یک کاسه بریزید.

مرحله پنجم

کاسه را روی بخار آب در حال جوش قرار دهید تا شکلات ذوب شود. سپس ترافل‌ها را در شکلات ذوب شده غوطه‌ور کنید و دوباره در سینی بچینید. حالا دوباره سینی را در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.

مرحله ششم

زمانی که شکلات سفت شد، شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کنید و در یک قیف یک‌بار مصرف بریزید. سپس با شکلات سفید روی ترافل‌ها را به صورت دلخواه تزیین کنید و سرو نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا