مواد لازم

مواد لازم و آموزش ترشه خشک بابلی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

چگونه ترشه خشک بابلی درست کنیم

ترشه خشک یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شهر بابل است و روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. در ادامه، آموزش گام به گام تهیه ترشه خشک بابلی را با سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۶ عدد
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
آب غوره ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه، کره و روغن به مقدار کافی

آموزش ترشه خشک بابلی

مرحله اول

برای درست کردن ترشه خشک خوشمزه، ابتدا ران‌های مرغ را خوب شسته و تمیز می‌کنیم. سپس آن‌ها را داخل آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌شان برود یا اینکه با یک دستمال خشک می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه مناسب را برداشته و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و مواد را تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. حالا تکه‌های ران مرغ را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

ما مرغ‌ها را فقط تا حدی سرخ می‌کنیم که رنگشان عوض شود. بعد، سیر و پیاز را پوست کنده و به صورت کامل به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می‌کنیم و درب آن را می‌گذاریم.

مرحله چهارم

اجازه می‌دهیم مرغ‌ها به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزند. بعد از این زمان، مرغ‌ها را از قابلمه خارج کرده و آب مرغ را صاف می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله پنجم

حالا ۱ قاشق غذاخوری کره و ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع به تابه اضافه می‌کنیم و تکه‌های مرغ را داخل تابه می‌چینیم. درب تابه را می‌گذاریم تا مرغ‌ها به آرامی سرخ شوند و برشته شوند.

مرحله ششم

وقتی که یک سمت مرغ‌ها کاملاً برشته شد، آن‌ها را بر می‌گردانیم تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. در همین حین، سس غذا را آماده می‌کنیم. برای این کار، گوجه‌فرنگی‌ها را با مخلوط‌کن پوره کرده یا با رنده ریز رنده می‌کنیم.

مرحله هفتم

پوره گوجه‌فرنگی را در یک تابه دیگر ریخته و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود. سپس کمی از آب مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله هشتم

در این مرحله زعفران دم کرده و آبغوره را به سس اضافه کرده و اجازه می‌دهیم سس غلیظ‌تر شود. در نهایت، ران‌های سرخ شده را داخل یک ظرف مناسب قرار می‌دهیم و با سس گوجه‌فرنگی همراه برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا