مواد لازم

مواد لازم و آموزش ترش کباب با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ترش کباب با مرغ

ترش کباب یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل شمال ایران است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود. این غذا معمولاً با گوشت گوسفند یا گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود، اما در این دستور ما از مرغ استفاده کرده‌ایم. این گزینه برای کسانی که نمی‌توانند گوشت قرمز بخورند، بسیار مناسب است و طعم خوب این غذا خوشایند آن‌ها خواهد بود. می‌توانیم از مواد مختلفی مانند سیب‌زمینی و بادمجان هم در تهیه این غذا استفاده کنیم. برای آشنایی بیشتر با روش پخت این غذا، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
ران یا سینه مرغ 2 تکه
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 1 حبه
بادمجان 4 عدد قلمی
گوجه فرنگی (اختیاری) 2 عدد
سیب زمینی 1 عدد درشت
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب نارنج 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت ترش کباب با مرغ

مرحله اول

برای درست کردن ترش کباب با مرغ، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و کمی نمک روی آن‌ها می‌زنیم. سپس بادمجان‌ها را برای مدت 15 تا 30 دقیقه کنار می‌گذاریم تا تلخی‌شان گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله، یک قابلمه را تا نیمه با آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا زودتر آب به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، تکه‌های مرغ را به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش می‌گذاریم تا بوی زهم آن گرفته شود.

مرحله سوم

حالا مرغ را آبکشی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس بادمجان‌ها را هم آبکشی کرده تا نمک اضافی آن‌ها شسته شود و روی یک دستمال تمیز قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان کامل برود.

مرحله چهارم

در این مرحله، روی تکه‌های مرغ کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می‌زنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم. بعد تکه‌های مرغ را در روغن سرخ می‌کنیم تا خوب تفت بخورند.

مرحله پنجم

در این مرحله، مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

“““html

در ادامه کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم، سپس سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

مرحله ششم

حالا مقدار کمی فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط سیر و پیاز اضافه می‌کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می‌دهیم تا کاملاً ترکیب شوند. سپس رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا رنگ آن عوض شود.

مرحله هفتم

اگر خواستید می‌توانید یک قاشق غذاخوری رب انار هم اضافه کنید. سپس تکه‌های مرغ را به همراه یک لیوان آب به تابه اضافه کرده و درب آن را می‌گذاریم تا مرغ به خوبی بپزد.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه دیگر روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، بادمجان‌ها را به آرامی درون تابه می‌چینیم و اجازه می‌دهیم کاملاً سرخ شوند.

مرحله نهم

حالا سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی را به دلخواه خرد کرده و در همین تابه سرخ می‌کنیم. وقتی مرغ به خوبی پخته شد، آب نارنج را به همراه کمی ادویه اضافه می‌کنیم و طعم آن را می‌چشیم و در صورت نیاز تنظیم می‌کنیم.

مرحله دهم

حالا گوجه‌فرنگی و بادمجان سرخ شده را به تابه حاوی مرغ اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا با هم ترکیب شوند. پس از 30 دقیقه، غذا آماده است. ترش کباب را با سیب‌زمینی تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش ترش کباب با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا