مواد لازم

مواد لازم و آموزش تست مرغ و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تست مرغ و قارچ

تست مرغ و قارچ یک غذای خوشمزه و لذیذ است که به راحتی با نان تست تهیه می‌شود. این غذا می‌تواند به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی در مهمانی‌ها سرو شود. درست کردن آن آسان و سریع است و زمان کمی برای پخت نیاز دارد. شما می‌توانید به جای مرغ از هر نوع گوشت دیگری یا سوسیس استفاده کنید. برای یادگیری روش کامل تهیه تست مرغ و قارچ، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کره ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۳ قاشق غذا خوری
شیر دو و نیم لیوان
پیاز بزرگ ۱ عدد
سینه مرغ نیم کیلو گرم
قارچ نیم کیلو گرم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
فلفل دلمه ای رنگی نصف یک عدد
نان تست به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

آموزش تست مرغ و قارچ

مرحله اول

برای درست کردن تست خوشمزه و شیک با قارچ و مرغ، ابتدا باید سس بشامل را تهیه کنیم. برای این کار، یک قابلمه کوچک برمی‌داریم و کره را در آن می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کره کاملاً ذوب شود.

مرحله دوم

حالا باید آرد را به کره اضافه کنیم و کمی تفت دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. بعد شیر را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا غلیظ شود و مثل فرنی در بیاید. سپس از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. پیازها را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا نرم و طلایی شوند.

مرحله چهارم

حالا سینه مرغ خرد شده را به پیازها اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا مرغ‌ها پخته و سرخ شوند. بعد قارچ‌های ورقه‌ای را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا آب آن‌ها نیز تبخیر شود. فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

در نهایت، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کرده و کمی دیگر تفت می‌دهیم. وقتی مواد کاملاً تفت خورد، سس بشامل را به آن اضافه می‌کنیم و می‌زنیم تا همه چیز خوب مخلوط شود. سپس نان‌های تست را در سینی فر می‌چینیم.

مرحله ششم

بعد از آن، نان‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا تست شوند. همچنین می‌توان نان‌ها را در تستر نیز تست کرد. یک ظرف مناسب برای فر برمی‌داریم و کف آن را یک لایه نان تست می‌چینیم. سپس مخلوط مواد را روی نان‌ها می‌ریزیم و پخش می‌کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت، روی همه مواد پنیر پیتزا رنده شده می‌ریزیم و آن را به مدت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم تا پنیر آب شود و روی آن طلایی شود. سپس از فر بیرون آورده و هر تکه نان را در یک ظرف مناسب سرو می‌کنیم. می‌توانیم با چند برگ جعفری آن را تزیین کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا