مواد لازم

مواد لازم و آموزش تمریه خرما برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش تمریه خرما

اگر تازه‌کار در آشپزی هستید یا زمان کافی برای درست کردن غذاهای مختلف ندارید، “تمریه خرما” گزینه خوبی برای شماست. این غذا، یک نوع نیمرو است که با ترکیب خرما و گردو درست می‌شود و طعم جالبی دارد. این ترکیب انرژی زیادی به شما می‌دهد و روزتان را بهتر می‌کند. گاهی اوقات، مشکلات زندگی و تلاش برای رسیدن به اهداف باعث می‌شود که وقت زیادی برای آشپزی نداشته باشیم و به غذاهای همیشگی بچسبیم. با اضافه کردن چند ماده جدید به غذاهای معمول، می‌توانیم هم خودمان و هم اطرافیانمان را شگفت‌زده کنیم.

مواد لازم تمریه خرما
خرمای بدون هسته 200 گرم
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
گردوی خرد شده 40 گرم
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
کره 4 قاشق غذاخوری

آموزش تمریه خرما

مرحله اول

برای درست کردن تمریه خرما، اول باید خرماها را با دقت بشویید و هسته‌هایشان را جدا کنید. بعد یک تابه را روی گاز قرار دهید و شعله را آرام روشن کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، خرما را به همراه کره به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید. توجه کنید که خرماها باید کاملاً نرم شوند. سپس گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

خوب تفت دهید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب بزنید، بعد آن را به مخلوط در تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در آخر، اگر دوست دارید، می‌توانید زعفران دم‌کرده را به مخلوط اضافه کنید تا رنگ و عطر خوبی بگیرد. بعد از 7 تا 10 دقیقه، تمریه خرما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نکات تهیه تمریه خرما

این غذا از شهر همدان است و اگر می‌خواهید طعم اصلی آن را حفظ کنید، باید آن را با کره و تخم‌مرغ بیشتر بپزید.

توجه کنید که خرماهایی که استفاده می‌کنید باید نرم و رسیده باشند.

اگر به خرما دسترسی ندارید، می‌توانید از شیره خرما یا انگور استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا