مواد لازم و آموزش تن ماهی خانگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تن ماهی خانگی
تن ماهی خانگی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در ایران خیلی طرفدار دارد. اگر دوست دارید یاد بگیرید چطور تن ماهی خانگی درست کنید، میتوانید در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهی هوور | ۴۰۰ گرم |
روغن زیتون | ⅓ لیوان |
آب | ½ لیوان |
آب لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
فلفل سبز | ۱ عدد |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
آموزش تن ماهی خانگی
مرحله اول
برای درست کردن تن ماهی خانگی خوشمزه، در ابتدا ماهیهای هوور را میشوییم. بعد از شستن، آنها را همراه با آب، روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، فلفل سبز و نمک و فلفل قرمز درون زودپز میریزیم و درب آن را میبندیم.
مرحله دوم
حالا زودپز را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و میگذاریم ماهی هوور به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت، درب زودپز را باز کرده و پوست ماهی را به راحتی جدا میکنیم.
مرحله سوم
شما میتوانید قبل از پخت، پوست ماهی هوور را جدا کنید و سپس آن را در زودپز قرار دهید. اما برای راحتی، به راحتی میتوانید بعد از پخت، پوست ماهی را جدا کنید.
مرحله چهارم
بعد از ۳۰ دقیقه، درب زودپز را برمیداریم و زمانی که هنوز آب وجود دارد، اجازه میدهیم که زودپز روی حرارت بماند تا آب اضافی بخار شود. سپس اجازه میدهیم ماهی در روغن خوب سرخ شود.
مرحله پنجم
زمانی که ماهی کمی سرخ شد، آن را با کفگیر کمی میکوبیم تا بافت آن نرم شود و لایه لایه شود. در نهایت، تن ماهی خانگی را با شوید پلو، سالاد شیرازی و سیبزمینی سرخکرده سرو میکنیم. نوش جان!