مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته انداز ماهی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ته انداز ماهی

برنج یکی از غذاهای محبوب و پرمصرف در دنیا است. این غذا به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. ته انداز نوعی ته چین است اما برنج آن به هم نمی‌چسبد. در این غذا، گوشتی مانند مرغ یا ماهی در ته ظرف به عنوان ته‌دیگ قرار می‌گیرد. ته انداز ماهی که یک غذای سنتی جنوبی است، با ماهی شیر یا ماهی‌های گوشتی بدون تیغ درست می‌شود و به صورت قالبی سرو می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی شیر یا ماهی بدون تیغ ۴ تکه بزرگ
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق غذا خوری
چوب دارچین و زنجبیل خرد شده به مقدار لازم
سیر پرک شده به مقدار لازم
رزماری چند شاخه
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
برنج ۴ پیمانه
ماست نصف لیوان
روغن مایع برای داخل برنج ۳ قاشق غذا خوری

دستور پخت ته انداز ماهی

مرحله اول

برای تهیه ته انداز ماهی خوشمزه، ابتدا ماهی‌ها را در یک کاسه قرار دهید. سپس نمک، سرکه، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. بعد جو پرک، زنجبیل و رزماری و چوب دارچین را هم بریزید. در آخر، کاسه را بپوشانید.

مرحله دوم

حالا ماهی‌ها را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از این مدت، ماهی‌ها را از مواد خارج کنید و یک طرف آنها را با زعفران بپوشانید. سپس کمی آرد، ادویه ماهی و پاپریکا را مخلوط کنید و روی ماهی‌ها بپاشید.

مرحله سوم

حالا در کف یک قالب نچسب، مخلوطی از روغن و زعفران بریزید. سپس ماهی‌ها را در کف قالب بچینید. کمی دارچین روی آنها بپاشید و بعد سیر و زنجبیل خرد شده را رویشان بریزید. دقت کنید که ماهی‌ها را طوری در قالب بچینید که به دیواره‌ها نچسبند.

مرحله چهارم

برنجی که قبلاً خیس کرده‌اید را با آب جوش و نمک نیم پز کرده و آبکش کنید. سپس برنج را در یک کاسه بریزید و با زعفران دم‌کرده، ماست و روغن مایع مخلوط کنید. به مقدار لازم ماست اضافه کنید تا تمام برنج آغشته شود.

مرحله پنجم

حالا روی ماهی‌ها را با برنج بپوشانید. بعد با یک قاشق، آن را کمی فشرده کنید و به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت، در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد. بعد از نیم ساعت مرتب چک کنید تا نسوزد.

مرحله ششم

در ۱۰ دقیقه آخر می‌توانید گریل را روشن کنید تا حرارت از بالا هم به برنج برسد. بعد از خارج کردن از فر، با یک لیسک دور آن را آزاد کنید و کمی تکان دهید. سپس همانند ته چین آن را از قالب خارج کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا