مواد لازم و آموزش ته دیگ ته چینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه تهدیگ تهچینی
تهدیگ تهچینی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که معمولاً در رستورانها به همراه غذاهای مختلف سرو میشود. برای یادگیری روش تهیه این غذا به طور کامل و گام به گام، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
تخممرغ | ۱ عدد |
ماست شیرین | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده | به مقدار کافی |
آموزش تهیه تهدیگ تهچینی
مرحله اول
برای تهیه تهدیگ تهچینی خوشمزه، ابتدا برنج را شسته و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک در یک کاسه آب میریزیم. سپس اجازه میدهیم برنج به مدت ۱ تا ۲ ساعت خیس بخورد.
مرحله دوم
بعد از این زمان، یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید. سپس برنج را آبکشی میکنیم تا آب اضافی آن خارج شود و بعد به قابلمه میافزاییم.
مرحله سوم
اجازه میدهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب جوش بماند تا کمی بپزد. بعد از این زمان، یک دانه برنج را بین دو انگشت له میکنیم. اگر اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت، پخت اولیه کافی است.
مرحله چهارم
سپس برنج را در آبکش میریزیم و اجازه میدهیم آب اضافی آن خارج شود. حالا تخممرغ را به همراه گلاب و زعفران دمکرده در یک کاسه مناسب ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
وقتی این مواد با هم ترکیب شدند، ماست را هم میزنیم تا روان شود و سپس به کاسه اضافه میکنیم. دوباره مایهی تهچین را هم میزنیم تا کاملاً یکدست شود و بعد ۲ کفگیر از برنج را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا برنج را با مایهی تهچین مخلوط میکنیم تا کاملاً ترکیب شوند. سپس مقداری روغن مایع در یک قابلمه مناسب میریزیم. بعد تهچین را داخل قابلمه میریزیم و سطح آن را کاملاً صاف میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، باقیماندهی برنج سفید را روی تهچین میریزیم و کمی فشار میدهیم تا برنج خوب منسجم شود. سپس شعله پخشکن را روی حرارت ملایم قرار داده و قابلمه را روی آن میگذاریم. درب قابلمه را با دمکنی میپوشانیم.
مرحله هشتم
درب قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم تهچین به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. بعد از این زمان، پلو را در ظرف مورد نظر برمیگردانیم و با زرشک تزئین میکنیم. نوش جان.