مواد لازم و آموزش ته چین آلو اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش ته چین آلو اسفناج
ته چین آلو اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذای لذیذ، با رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
فیله مرغ | ۲ عدد |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
آلو | ۶ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست | ۶ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
گلاب | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت ته چین آلو و اسفناج
مرحله اول
برای تهیه ته چین آلو اسفناج ابتدا برنج را با آب ولرم و کمی نمک حدود ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت خیس میکنیم. سپس اسفناجها را میشوییم و به قطعاتی خرد میکنیم که نه خیلی بزرگ و نه خیلی ریز باشد.
مرحله دوم
در این مرحله، اسفناج خرد شده را با کمی روغن داخل یک تابه تفت میدهیم تا آب آن گرفته شود و کمی سرخ شود. این کار را ادامه میدهیم تا آب اضافی اسفناج گرفته شود، سپس آن را کنار میگذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله، فیلههای مرغ را با ۲ پیمانه آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه میگذاریم و اجازه میدهیم خوب بپزد. پس از پخت، مرغها را به شکل مکعبی خرد کرده و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب زودتر به جوش بیاید. سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
مرحله پنجم
این مرحله شامل شستن برنج خیس خورده و اضافه کردن آن به آب جوش است. بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه که برنج کمی پخته شد، آن را آبکشی میکنیم. سپس زرده تخم مرغ، ماست، زعفران دم کرده و گلاب را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب میکنیم.
مرحله ششم
سپس برنج را به کاسه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. یک قابلمه مناسب را با کمی روغن چرب میکنیم و نیمی از مخلوط برنج را کف قابلمه میریزیم و خوب فشرده میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، اسفناج، فیله مرغ و آلوهای خیسانده را روی برنج قرار میدهیم. سپس باقیمانده مخلوط برنج را روی آن میریزیم و با پشت قاشق فشرده میکنیم تا بعداً ته چین باز نشود.
مرحله هشتم
حالا یک شعله پخشکن زیر قابلمه قرار میدهیم و اجازه میدهیم ته چین برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. بعد از پخت، ته چین را روی یک دیس میچرخانیم و با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو میکنیم.