مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین آلو اسفناج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ته چین آلو اسفناج

ته چین آلو اسفناج یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذای لذیذ، با رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج ۲ پیمانه
فیله مرغ ۲ عدد
اسفناج ۲۰۰ گرم
آلو ۶ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۶ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت ته چین آلو و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه ته چین آلو اسفناج ابتدا برنج را با آب ولرم و کمی نمک حدود ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت خیس می‌کنیم. سپس اسفناج‌ها را می‌شوییم و به قطعاتی خرد می‌کنیم که نه خیلی بزرگ و نه خیلی ریز باشد.

مرحله دوم

در این مرحله، اسفناج خرد شده را با کمی روغن داخل یک تابه تفت می‌دهیم تا آب آن گرفته شود و کمی سرخ شود. این کار را ادامه می‌دهیم تا آب اضافی اسفناج گرفته شود، سپس آن را کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله، فیله‌های مرغ را با ۲ پیمانه آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم خوب بپزد. پس از پخت، مرغ‌ها را به شکل مکعبی خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله چهارم

حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید. سپس ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

این مرحله شامل شستن برنج خیس خورده و اضافه کردن آن به آب جوش است. بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه که برنج کمی پخته شد، آن را آبکشی می‌کنیم. سپس زرده تخم مرغ، ماست، زعفران دم کرده و گلاب را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله ششم

سپس برنج را به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. یک قابلمه مناسب را با کمی روغن چرب می‌کنیم و نیمی از مخلوط برنج را کف قابلمه می‌ریزیم و خوب فشرده می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، اسفناج، فیله مرغ و آلوهای خیسانده را روی برنج قرار می‌دهیم. سپس باقی‌مانده مخلوط برنج را روی آن می‌ریزیم و با پشت قاشق فشرده می‌کنیم تا بعداً ته چین باز نشود.

مرحله هشتم

حالا یک شعله پخش‌کن زیر قابلمه قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم ته چین برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. بعد از پخت، ته چین را روی یک دیس می‌چرخانیم و با مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا