مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ته چین بادمجان

ته چین بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری این آموزش آشپزی در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۴ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
بادمجان ۴ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
ماست ۱ لیوان
سینه مرغ آبپز (اختیاری) ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت ته چین بادمجان

مرحله اول

برای تهیه ته چین بادمجان مجلسی، ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید. سپس کمی نمک روی بادمجان‌ها بپاشید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بمانند.

مرحله دوم

اگر می‌خواهید از مرغ استفاده کنید، آن را به صورت ریش‌ریش خرد کنید. یک تابه روی حرارت قرار دهید و کمی روغن بریزید. پیاز را به صورت ریز خرد کرده و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

مرحله سوم

حالا کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مرغ ریش‌ریش شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا همه چیز به خوبی مخلوط شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، بادمجان‌ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. سپس بادمجان‌ها را سرخ کنید و کنار بگذارید. یک قابلمه بزرگ را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید.

مرحله پنجم

وقتی آب جوش آمد، برنج خیسانده‌شده را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آب اضافه کنید. بعد از حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه که برنج کمی پخته شد، آن را آبکشی کنید.

مرحله ششم

حالا زرده تخم‌مرغ را با ماست، زعفران دم کرده و ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. سپس برنج آبکش شده را به این مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط یکدست باشد.

مرحله هفتم

نصف مخلوط برنج را در کف یک قابلمه نچسب بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید. سپس مخلوط مرغ و بادمجان را به همراه چند دانه زرشک روی برنج بریزید. بعد از آن مخلوط باقی‌مانده برنج را روی مواد بریزید و فشرده کنید.

مرحله هشتم

درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. حتماً زیر قابلمه شعله‌پخش‌کن قرار دهید تا ته‌چین نسوزد. این مرحله حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت طول می‌کشد تا ته‌چین آماده شود.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا