مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین باقالی پلو با ماهیچه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش ته چین باقالی پلو با ماهیچه

ته چین غذایی بسیار خاص و خوشمزه است. شما می‌توانید آن را به صورت مجلسی و با مواد زیاد درست کنید، یا از غذاهای مانده روز قبل استفاده کرده و یک ته چین خوشمزه درست کنید! این غذا معمولاً در جشن‌های عروسی همراه با سایر غذاها سرو می‌شود. در این مطلب به شما نحوه تهیه ته چین باقالی پلو با ماهیچه را آموزش می‌دهیم. برای دیدن مراحل کامل طرز تهیه، با سایت آموزشی «رضیم» همراه باشید!

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ ونیم پیمانه
ماهیچه ۴ تکه
تخم مرغ ۳ عدد
ماست نصف لیوان
روغن یک سوم لیوان
شوید ½ پیمانه
باقلا ۱٫۵ پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

آموزش ته چین باقالی پلو با ماهیچه

مرحله اول

برای تهیه ته چین باقالی پلو با ماهیچه، ابتدا برنج را با آب و کمی نمک بشویید و بگذارید چند ساعت در آب خیس بخورد. سپس برنج را روی حرارت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخته شدن، برنج را آبکش کنید.

مرحله دوم

بهتر است برای تهیه این نوع ته چین از برنج ایرانی استفاده کنید. باقلای تازه را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس شوید تازه خرد شده یا شوید خشک را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

اگر دوست دارید، می‌توانید هنگام تفت دادن باقلا، کمی سیر هم به آن اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی در ظرفی بشکنید و پس از اطمینان از سالم بودن، آنها را به یک ظرف بزرگ منتقل کرده و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

حالا ماست، روغن و زعفران را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. این مواد را خوب هم بزنید، که این ترکیب در واقع ملاتی است که برنج و باقلا را کنار هم قرار می‌دهد. ابتدا دو کفگیر برنج ساده را با این مواد تخم‌مرغی مخلوط کنید.

“`html
مرحله پنجم

حالا باقی‌مانده برنج را در ماهیتابه‌ای که با باقلا و شوید تفت داده‌اید بریزید و به آرامی هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا تمام شویدها با برنج مخلوط شوند و هیچ چیز اضافی بر روی دیواره ماهیتابه باقی نماند.

مرحله ششم

سپس مخلوط تخم‌مرغ باقی‌مانده را به برنج اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید. شما می‌توانید ته چین را در قالب مخصوص خودش یا در قابلمه‌های نچسب درست کنید. در هر صورت، حتماً باید کف قابلمه یا قالب را چرب کنید.

مرحله هفتم

برای تهیه ته‌دیگ، مخلوط برنج ساده زعفرانی را در قابلمه بریزید. این برنج را با کفگیر فشرده کنید تا خوب جا بیفتد. سپس مخلوط برنج و باقلا را روی لایه زیرین بریزید و آن را نیز فشرده کنید. فشردن برنج خیلی مهم است. حالا قابلمه را روی گاز قرار دهید.

مرحله هشتم

اجازه دهید تا قابلمه بر روی حرارت شعله‌پخش‌کن بماند تا ته‌دیگ بگیرد و پخته شود. با نگاه کردن به کناره‌های طلایی‌رنگ ته‌چین می‌توانید متوجه شوید که آماده شده است. ماهیچه را از شب قبل با مقداری زعفران و فلفل طعم‌دار کنید.

مرحله نهم

ماهیچه را با مقداری آب و بر روی حرارت مستقیم بپزید. بگذارید تا ماهیچه به آرامی پخته و نرم شود. وقتی که ماهیچه کاملاً پخته و آبش بخار شد، می‌توانید گاز را خاموش کنید. سپس ته‌چین را در یک سینی مناسب برگردانید و دور آن را با ماهیچه تزئین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا