مواد لازم و آموزش ته چین قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ته چین قارچ
ته چین قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و شیک ایرانی است که با دستورهای مختلف درست میشود. اگر دوست دارید یاد بگیرید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
برنج | ۲ پیمانه |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۸ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ½ فنجان |
گلاب | ¼ قاشق چایخوری |
اسفناج | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
زرشک و خلال پسته | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت ته چین قارچ
مرحله اول
برای درست کردن ته چین قارچ مجلسی، اول پیاز را به شکل ریز خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. سپس قارچهای ورقهای شده را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، قارچ را خوب تفت میدهیم تا آب آن خارج شود. بعد به آن کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم تا طعم ادویهها با دیگر مواد خوب ترکیب شود.
مرحله سوم
حالا قارچهای تفت داده شده را از تابه بیرون میکشیم و کنار میگذاریم. سپس اسفناج را همراه با ۱ پیمانه آب در یک قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم خوب بپزد. بعد از پخت، اسفناج را آبکش کرده و میگذاریم آب اضافی آن برود.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و اسفناج را با کمی روغن در آن تفت میدهیم تا خوب سرخ شود. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم.
مرحله پنجم
حالا…
“`
اسفناج را از تابه برمیداریم و کنار میگذاریم. سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب پر میکنیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب بجوشد. وقتی آب جوش آمد، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا برنجی که از قبل خیساندهایم را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا برنج برای حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه پخته شود. اگر دانههای برنج نرم شدهاند و مغزشان هنوز سفت است، باید برنج را آبکش کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، آرد نخودچی را با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و سپس آن را در یک کاسه بزرگ میریزیم. بعد از آن، ماست به همراه زعفران دمکرده و گلاب را به کاسه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله هشتم
حالا یک قابلمه مناسب را با روغن چرب میکنیم و نیمی از برنج را در کف قابلمه میریزیم و با پشت قاشق به خوبی فشرده میکنیم. سپس قارچ و اسفناج سرخشده را روی برنج میریزیم و در پایان باقیمانده برنج را اضافه میکنیم.
مرحله نهم
حالا دوباره با پشت قاشق برنج را فشار میدهیم تا بعد از پخت باز نشود. سپس زیر قابلمه شعلهپخشکن قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. در پایان، تهچین را با خلال پسته و زرشک تفت دادهشده تزئین میکنیم.