مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین لوبیا پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ته چین لوبیا پلو

ته چین یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که معمولاً در مراسم و مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. این غذا را می‌توان با مواد مختلف درست کرد و به شکل تکه‌ای برای پیش غذا نیز در مهمانی‌ها ارائه داد. ته چین لوبیا سبز با مرغ و مخلفات کم‌کالری، گزینه‌ای مناسب برای افرادی است که رژیم غذایی خاصی را دنبال می‌کنند و می‌خواهند یک وعده غذایی سالم و خوشمزه داشته باشند. لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K برای استحکام استخوان‌ها بسیار مفید است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه ته چین لوبیا پلو، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم ته چین لوبیا پلو
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
لوبیا سبز نیم پز شده ۲ پیمانه
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
گلاب یک چهارم پیمانه
ماست چکیده ۱ لیوان
پودر سیر به میزان لازم
برنج دو و نیم پیمانه
روغن مایع به مقدار لازم

آموزش ته چین لوبیا پلو

مرحله اول

برای درست کردن ته چین لوبیا پلو، ابتدا یک پیاز متوسط را بشویید و پوست بکنید. بعد آن را به شکل خلالی برش بزنید و در روغن تفت دهید. سپس سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک برش بزنید و به پیازها اضافه کنید.

مرحله دوم

تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس لوبیا سبز نیم‌پز شده را به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، پودر سیر و زعفران دم‌کرده را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ خوب بپزد.

مرحله سوم

زعفران را با یخ دم کنید تا رنگ بهتری بگیرد و به سراغ تهیه مخلوط ته چین بروید. تخم‌مرغ را به زعفران اضافه کنید. همچنین گلاب و پودر فلفل سیاه را هم به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی حدود ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا بوی تخم‌مرغ گرفته شود.

مرحله چهارم

سپس ماست چکیده را اضافه کنید و دوباره…

“““html

همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. اگر زمان کافی داشتیم، می‌توانیم این ترکیب را یک ساعت در یخچال بگذاریم تا طعم‌ها بهتر با هم ترکیب شوند. برنج را آبکش کرده و وقتی که آب آن خوب خارج شد، به مواد اضافه می‌کنیم و همه را هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، دو تا سه قاشق غذاخوری روغن مایع و در صورت نیاز، کمی نمک به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس کف قابلمه را با روغن چرب می‌کنیم. نصف مخلوط ته‌چین را در کف قابلمه می‌ریزیم و با کمک کف‌گیر خوب فشار می‌دهیم تا صاف شود.

مرحله ششم

حالا مواد میانی، شامل لوبیا سبز و سینه مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. باید حدود یک سانتی‌متر از لبه‌های قابلمه فاصله بگذاریم تا ته‌چین دچار شکستگی نشود. بعد از این، باقی‌مانده مواد را هم روی آن می‌ریزیم و دوباره خوب فشار می‌دهیم تا محکم شود.

مرحله هفتم

درب قابلمه را می‌بندیم و آن را برای یک ساعت روی شعله گاز قرار می‌دهیم. در ۱۵ دقیقه اول، حرارت را بالا نگه می‌داریم تا ته‌دیگ خوشمزه و برشته شود. سپس حرارت را کم کرده تا ته‌چین به خوبی بخارپز شود. در نهایت، ته‌چین را به صورت قالبی از قابلمه خارج کرده و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا