مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین لپه و کشمش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ته چین لپه و کشمش

ته چین لپه و کشمش یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که ریشه آن به شهر سمنان برمی‌گردد. برای یادگیری کامل و گام به گام طرز تهیه ته چین لپه و کشمش، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
لپه ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۳ عدد
کشمش پلویی ¾ پیمانه
ماست چکیده ۱ فنجان
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش ته چین لپه و کشمش

مرحله اول

برای شروع تهیه ته چین لپه و کشمش، ابتدا لپه‌ها را چند ساعت در آب خیس می‌کنیم تا نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود. سپس، مرغ را به همراه مقداری زردچوبه و ۲ لیوان آب در یک قابلمه می‌گذاریم.

مرحله دوم

پیاز را به صورت ۴ قاچ برش می‌زنیم و به قابلمه اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه آب مرغ شروع به جوشیدن کرد، کف سفید روی آب را می‌گیریم و دور می‌ریزیم.

مرحله سوم

اجازه می‌دهیم مرغ به طور کامل پخته شود. در همین حین، لپه را آبکشی کرده و مجدداً ۲ لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا لپه حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد.

مرحله چهارم

برنج را نیز در یک کاسه آب می‌ریزیم و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می‌کنیم تا برنج خرد نشود. مدت زمان خیساندن برنج به تازگی آن بستگی دارد یعنی اگر برنج تازه باشد، نیاز به خیساندن بیش از ۳۰ دقیقه ندارد.

مرحله پنجم

زمانی که مرغ کامل پخته شد، آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. لپه را هم بعد از پخت آبکشی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. سپس کشمش‌ها را با کمی روغن در یک تابه می‌ریزیم.

مرحله ششم

تابه را روی حرارت می‌گذاریم و کشمش‌ها را کمی تفت می‌دهیم تا رنگ قشنگی بگیرند، سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

“““html

می‌گذاریم که آب جوش بیاید. یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله هفتم

حالا برنج را به همراه ۱ قاشق چای‌خوری نمک به آب جوش اضافه می‌کنیم. بعد از ۸ تا ۱۲ دقیقه که برنج نرم شد و وسط آن کمی سفت بود، آن را آبکشی می‌کنیم. سپس ماست، زعفران دم‌کرده و زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله هشتم

اکنون مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس برنج آبکش شده را به این مخلوط اضافه کرده و ترکیب می‌کنیم تا همه چیز کاملاً یکنواخت شود.

مرحله نهم

حالا قابلمه مورد نظر را با روغن به خوبی چرب می‌کنیم. نصف از مخلوط برنج را در کف قابلمه ریخته و آن را فشرده می‌کنیم. سپس گوشت مرغ، لپه و کشمش را به طور مساوی روی برنج می‌ریزیم و بعد بقیه برنج را اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

برنج را خوب فشرده می‌کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و شعله‌پخش‌کن را روی آن می‌گذاریم. حالا درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم ته چین به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بخار بپزد.

مواد لازم و آموزش ته چین لپه و کشمش برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا