مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین مرغ و هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ته چین مرغ و هویج

ته چین مرغ و هویج یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری نحوه درست کردن این غذا به طور کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
هویج ۲ عدد
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
برنج ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زرشک ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چایخوری
کره ۲۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مقدار کافی

آموزش ته چین مرغ و هویج

مرحله اول

برای درست کردن ته چین مرغ و هویج، ابتدا برنج را با آب بشویید و آن را به همراه کمی نمک در یک قابلمه بریزید. سپس به اندازه‌ای آب اضافه کنید که دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر بیاید.

مرحله دوم

اجازه دهید برنج به مدت یک ساعت در آب خیس بخورد. در این حین، پیاز را به صورت خلالی و نازک خرد کنید و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کمی روغن مایع به قابلمه اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، پیاز را به قابلمه اضافه کنید و آن را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا پیاز به خوبی بپزد.

“““html

سرخ و طلایی شود. حالا سینه مرغ را به قابلمه می افزاییم.

مرحله چهارم

در این مرحله سینه مرغ را کمی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس کمی پودر دارچین، نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. حالا به اندازه‌ای که روی سینه مرغ را بپوشاند، به قابلمه آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم سینه مرغ به خوبی بپزد.

مرحله پنجم

در این مرحله هویج را شسته و بعد از پوست کندن، به صورت نازک خرد می‌کنیم. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس کره و کمی روغن مایع را داخل تابه می‌ریزیم.

مرحله ششم

اجازه می‌دهیم کره ذوب شود، سپس هویج‌های خرد شده را به تابه اضافه می‌کنیم. همچنین آب لیمو ترش و کمی نمک و زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و آنها را تفت می‌دهیم. حالا کمی آب به تابه می‌افزاییم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب تابه را می‌بندیم تا هویج کمی نرم شود. بعد از کمی زمان درب تابه را برمی‌داریم و می‌گذاریم آب اضافی درون تابه کاملاً بخار شود. وقتی سینه مرغ کاملاً پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و به صورت ریز خرد می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا قابلمه حاوی برنج را روی حرارت زیاد می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم برنج نیم‌پز شود. بعد از ۸ دقیقه یک دانه برنج را بین دو انگشت له می‌کنیم. اگر اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت باشد، یعنی برنج به اندازه کافی پخته است.

مرحله نهم

حالا قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و برنج را درون آبکش می‌ریزیم. سپس زرده تخم‌مرغ، ماست و کمی زعفران دم‌کرده و نمک را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و به خوبی هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله دهم

در ادامه زرشک را شسته و یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس مقداری کره، شکر و زرشک را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. حالا نیمی از برنج پخته‌شده را درون کاسه حاوی مایه ته‌چین می‌ریزیم.

مواد لازم و آموزش ته چین مرغ و هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله یازدهم

حالا برنج را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا با مایه ته‌چین ترکیب شود. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می‌ریزیم. در ادامه مایه ته‌چین را درون قابلمه ریخته و روی آن را کاملاً صاف می‌کنیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله هویج را به همراه زرشک و سینه مرغ به ترتیب روی ته‌چین می‌ریزیم و برنج ساده را روی مواد میانی می‌ریزیم. سپس با کفگیر کاملاً صاف و یکنواخت می‌کنیم. حالا درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و روی آن قرار می‌دهیم.

مرحله سیزدهم

در ادامه روی حرارت ملایم شعله‌پخش‌کن می‌گذاریم و قابلمه را روی آن قرار می‌دهیم. سپس اجازه می‌دهیم ته‌چین به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً دم بکشد. بعد از این زمان می‌توانیم ته‌چین را سرو کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا