مواد لازم و آموزش ته چین هویج پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ته چین هویج پلو
ته چین یک غذای خوشمزه و مجلسی است که خیلی محبوب بوده و جزو غذاهای سنتی ایران محسوب میشود. یکی از انواع آن، ته چین هویج پلو است که میتوانیم آن را به صورت تک نفره درست کنیم و داخل فر بپزیم. این ته چین را میتوانید در مهمانیها و جشنها به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و دارچین | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
هویج | ۳ عدد |
زرشک | نصف پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن | نصف لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
گلاب | ۱ قاشق چای خوری |
برنج | ۳ پیمانه |
کره | به مقدار لازم |
آموزش ته چین هویج پلو
مرحله اول
برای درست کردن این ته چین خوشمزه، اول برنج را تمیز شسته و نیم ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس میکنیم. سپس یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، برنج و نمک را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم بجوشد تا برنج کمی نرم شود.
مرحله دوم
بعد از این که برنج نیم پز شد، آن را آبکش میکنیم و کنار میگذاریم. پیاز را تمیز میشوییم و…
“““html
ما ابتدا پوست پیازها را جدا کرده و سپس آنها را به شکل نگینی خرد میکنیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود. سپس پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا سبک و طلایی شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، گوشت چرخکرده را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند. سپس ادویههایی مثل فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پودر سیر را به آن میزنیم و باز هم تفت میدهیم. به مدت ۱۰ دقیقه به گوشت زمان میدهیم تا خوب بپزد.
مرحله چهارم
سپس رب گوجهفرنگی را به مخلوط اضافه میکنیم. هویجها را شسته و رنده میکنیم و پس از آن به مخلوط گوشت اضافه کرده و مرتب تفت میدهیم تا ترکیبها بپزند. زرشک را در یک کاسه میریزیم و زرده تخممرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا روغن، ماست و زعفران را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را بهخوبی مخلوط میکنیم. سپس کمی نمک و گلاب اضافه مینماییم و دوباره خوب هم میزنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند. حالا نصف مقدار برنجی که آبکش کردهایم را به ترکیب تخممرغی اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، کف یک قابلمه را با مقداری روغن مایع چرب کرده و مواد تهچین را درون آن میریزیم و با پشت قاشق خوب فشرده میکنیم. سپس مواد گوشتی آماده شده را روی آن میریزیم، دوباره فشرده میکنیم و باقیمانده برنج سفید را روی آن میپاشیم.
مرحله هفتم
حالا دوباره همه چیز را کمی فشرده میکنیم. بر روی آن کمی کره ذوب شده و زعفران دمکرده میریزیم و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم میگذاریم. اجازه میدهیم به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و دم بکشد. پس از این زمان، آن را به شکل قالبی برمیگردانیم و سرو میکنیم.