مواد لازم

مواد لازم و آموزش ته چین هویج پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش ته چین هویج پلو

ته چین یک غذای خوشمزه و مجلسی است که خیلی محبوب بوده و جزو غذاهای سنتی ایران محسوب می‌شود. یکی از انواع آن، ته چین هویج پلو است که می‌توانیم آن را به صورت تک نفره درست کنیم و داخل فر بپزیم. این ته چین را می‌توانید در مهمانی‌ها و جشن‌ها به عنوان پیش غذا هم سرو کنید. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله این غذا را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
هویج ۳ عدد
زرشک نصف پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
روغن نصف لیوان
ماست ۱ لیوان
زعفران دم کرده به مقدار لازم
گلاب ۱ قاشق چای خوری
برنج ۳ پیمانه
کره به مقدار لازم

آموزش ته چین هویج پلو

مرحله اول

برای درست کردن این ته چین خوشمزه، اول برنج را تمیز شسته و نیم ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس می‌کنیم. سپس یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، برنج و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بجوشد تا برنج کمی نرم شود.

مرحله دوم

بعد از این که برنج نیم پز شد، آن را آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. پیاز را تمیز می‌شوییم و…

“““html

ما ابتدا پوست پیازها را جدا کرده و سپس آنها را به شکل نگینی خرد می‌کنیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می‌دهیم تا گرم شود. سپس پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، گوشت چرخ‌کرده را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس ادویه‌هایی مثل فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پودر سیر را به آن می‌زنیم و باز هم تفت می‌دهیم. به مدت ۱۰ دقیقه به گوشت زمان می‌دهیم تا خوب بپزد.

مرحله چهارم

سپس رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه می‌کنیم. هویج‌ها را شسته و رنده می‌کنیم و پس از آن به مخلوط گوشت اضافه کرده و مرتب تفت می‌دهیم تا ترکیب‌ها بپزند. زرشک را در یک کاسه می‌ریزیم و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا روغن، ماست و زعفران را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به‌خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس کمی نمک و گلاب اضافه می‌نماییم و دوباره خوب هم می‌زنیم تا مواد کاملاً یکدست شوند. حالا نصف مقدار برنجی که آبکش کرده‌ایم را به ترکیب تخم‌مرغی اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، کف یک قابلمه را با مقداری روغن مایع چرب کرده و مواد ته‌چین را درون آن می‌ریزیم و با پشت قاشق خوب فشرده می‌کنیم. سپس مواد گوشتی آماده شده را روی آن می‌ریزیم، دوباره فشرده می‌کنیم و باقی‌مانده برنج سفید را روی آن می‌پاشیم.

مرحله هفتم

حالا دوباره همه چیز را کمی فشرده می‌کنیم. بر روی آن کمی کره ذوب شده و زعفران دم‌کرده می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم می‌گذاریم. اجازه می‌دهیم به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و دم بکشد. پس از این زمان، آن را به شکل قالبی برمی‌گردانیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا