مواد لازم و آموزش ته چین گوجه پلو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش ته چین گوجه پلو
ته چین گوجه پلو یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت است که روش های مختلف برای درست کردن آن وجود دارد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله ته چین گوجه پلو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۳ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
سیاهدانه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و ادویه کاری | به مقدار کافی |
آموزش ته چین گوجه پلو
مرحله اول
برای تهیه ته چین گوجه پلو خوشمزه، ابتدا برنج را با مقداری نمک در یک کاسه آب بگذارید و بگذارید به مدت ۱ تا ۲ ساعت خیس بخورد.
مرحله دوم
بعد از این زمان، یک پیمانه از برنج خیس خورده را جدا کنید و با مقداری نمک در یک قابلمه بریزید. سپس حدود یک بند انگشت آب به قابلمه اضافه کنید.
مرحله سوم
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید برنج در آب جوش بجوشد تا آب اضافی آن بخار شود. وقتی که آب برنج کم شد، آن را با ماست و مقداری سیاهدانه مخلوط کنید.
مرحله چهارم
حالا یک قابلمه نچسب بردارید و کف آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس پوست یک عدد سیب زمینی را جدا کرده و به صورت دلخواه خرد کنید و در کف قابلمه بچینید.
مرحله پنجم
برنج مخلوط با ماست را به آرامی در قابلمه بریزید و در عین حال دیوارهها و کف قابلمه را با برنج بپوشانید. سپس گوجهفرنگیها را بشویید، پوست آنها را جدا کنید و با رنده ریز، رنده کنید.
مرحله ششم
در ادامه گوجهفرنگی رندهشده را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر ترکیب شوند…
“““html
در این مرحله، پوره گوجه فرنگی را به همراه برنج باقی مانده در یک قابلمه مناسب میریزیم و اجازه میدهیم برنج کمی خیس بخورد. اگر متوجه شدید که آب پوره گوجه فرنگی بهطور کامل روی برنج را نمیپوشاند، میتوانید مقداری آب به آن اضافه کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه میکنیم و پس از داغ شدن روغن، به سرعت پیاز خرد شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
حالا پیاز را تفت میدهیم تا طلایی و خوشرنگ شود. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به همراه رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا بوی خامی ادویهها و رب گوجه فرنگی از بین برود.
مرحله نهم
در این مرحله، پوست سیبزمینی باقیمانده را جدا کرده و بعد از شستن به صورت نگینی خرد میکنیم. حالا سیبزمینیهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و بعد از ۱ دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله دهم
حالا مواد تفت داده شده را به قابلمهای که برنج و پوره گوجه فرنگی در آن است اضافه کرده و همه چیز را مخلوط میکنیم. سپس به اندازهای که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد، آب به قابلمه اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله یازدهم
اجازه میدهیم برنج بجوشد تا آب اضافیاش تبخیر شود، سپس برنج را درون قابلمه نچسب ریخته و روی آن را کاملاً صاف و یکدست میکنیم. سپس روی حرارت ملایم، شعلهپخشکن قرار میدهیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله، درب قابلمه را با دمکنی میپوشانیم و سپس روی آن قرار میدهیم. سپس قابلمه را روی شعلهپخشکن گذاشته و اجازه میدهیم ته چین به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً دم بکشد. نوش جان.