مواد لازم و آموزش تونابالز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تونابالز
تونابالز یکی از غذاهای ساده و محبوب در سطح جهانی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه تونابالز، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
کنسرو تن ماهی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
نمک، روغن و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آموزش تونابالز
مرحله اول
برای درست کردن تونابالز خوشمزه و ساده، ابتدا سیب زمینیها را با ۱ لیوان آب در یک قابلمه قرار میدهیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا سیبزمینیها کاملاً پخته شوند و آب درون قابلمه بخار شود.
مرحله دوم
در این مرحله، کنسرو تن ماهی را به یک قابلمه دیگر منتقل میکنیم و ۲ لیوان آب به آن اضافه میکنیم. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد میگذاریم تا کنسرو به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بماند و از سلامت تن ماهی مطمئن شویم.
مرحله سوم
وقتی آب سیبزمینیها به طور کامل بخار شد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و پوست سیبزمینیها را جدا میکنیم. سپس سیبزمینیها را در یک کاسه قرار داده و با گوشتکوب آنها را له میکنیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه کنسرو را جوشاندیم، آن را باز کرده و روغن اضافی آن را کاملاً خالی میکنیم. سپس تن ماهی را به کاسه سیبزمینیها اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
بعد از این که ترکیب سیبزمینی و تن ماهی خنک شد، یکی از تخم مرغها را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس تخممرغ دیگر را در یک کاسه جدا شکسته و با چنگال هم میزنیم.
مرحله ششم
حال آرد سوخاری را در یک کاسه قرار میدهیم و آن را در دسترس خود میگذاریم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله هفتم
نصف لیوان روغن به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا روغن داغ شود. سپس یک مقدار از مخلوط سیبزمینی و تن ماهی به اندازه گردو برداشته و آن را به شکل گرد درمیآوریم. بعد آن را در تخممرغ میزنیم.
مرحله هشتم
پس از آن، آن را از تخممرغ خارج کرده و در آرد سوخاری غلتانده و سپس در روغن داغ میاندازیم تا سرخ شود. وقتی یک طرف آن سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
مرحله نهم
به همین ترتیب همه مواد را آماده کرده و سرخ میکنیم. بعد از اینکه تونابالز به طور کامل سرخ شد، آن را از روغن بیرون میآوریم و روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافیاش گرفته شود. سپس آن را همراه با سس دلخواه سرو میکنیم.