آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش توپک بیسکویت شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش توپک بیسکویت شکلاتی

توپک بیسکویت شکلاتی یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده است که برای پذیرایی بسیار مناسب است. اگر می‌خواهید طرز تهیه این شیرینی را به‌طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، همراه با سایت رضیم باشید.

مواد لازم توپک بیسکویت شکلاتی
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
موز ۱ عدد
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۲ قاشق غذاخوری

آموزش توپک بیسکویت شکلاتی

مرحله اول

برای درست کردن توپک بیسکویت شکلاتی، ابتدا بیسکویت‌های پتی بور را درون دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنقدر میکس می‌کنیم تا پودر شوند. سپس موز را پوست می‌گیریم و به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، موز و بیسکویت را دوباره میکس می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس از مخلوط، مقداری برمی‌داریم و به شکل توپک درمی‌آوریم و در یک ظرف می‌گذاریم.

مرحله سوم

حالا توپک‌ها را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی سفت شوند. سپس شکلات تلخ را با حرارت غیرمستقیم روی بخار کتری ذوب می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، توپک‌ها را از یخچال خارج می‌کنیم و در شکلات ذوب‌شده قرار می‌دهیم و می‌چرخانیم تا شکلات روی‌شان را بپوشاند. سپس مقداری پودر پسته روی آنها می‌ریزیم تا زیباتر شوند.

مرحله پنجم

در نهایت، توپک‌ها را برای یک ساعت دیگر در یخچال می‌گذاریم تا شکلات آنها سفت شود. سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان قرار می‌دهیم و با چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا