مواد لازم

مواد لازم و آموزش توپک سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش توپک سیب زمینی

توپک سیب زمینی یک میان وعده یا پیش غذای ساده و خوشمزه است که به ظاهر زیبا و طعم لذیذی دارد. می‌توان درون توپک‌ها را با هر نوع موادی پر کرد. برای مثال، می‌توان از مرغ آب‌پز یا گوشت چرخ‌کرده استفاده کرد. در این دستور از سویا، قارچ و فلفل دلمه‌ای استفاده شده است. حتی می‌توان تنها از سبزیجات استفاده کرد. این پیش غذا را می‌توان به عنوان یک فینگر فود جذاب برای مهمانی‌ها تهیه کرد و آن را با سس‌های مختلف سرو کرد. همچنین می‌توان توپک‌ها را با خلال دندان و گوجه‌گیلاسی یا زیتون تزئین کرد.

مواد لازم برای توپک سیب زمینی
تخم مرغ ۱ عدد
سیب زمینی پخته ۲ عدد
قارچ ریز ۵ عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک ۱ عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آویشن و زردچوبه به مقدار لازم
سویا یا گوشت چرخ‌کرده به مقدار دلخواه (اختیاری)
پیاز ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

دستور پخت توپک سیب زمینی

مرحله اول

برای شروع تهیه توپک سیب زمینی، سیب‌زمینی‌ها را بشویید و با پوست در یک قابلمه قرار دهید. سپس آب کافی به آن اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت بپزد. بعد از پخت، آب را خالی کرده و بگذارید سیب‌زمینی‌ها خنک شوند.

مرحله دوم

سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و در یک کاسه بزرگ رنده کنید. سپس به آن‌ها نمک و فلفل زده و با دست خوب مخلوط کنید. اگر از هم چسبید و شکل نگرفت، کمی آرد به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، مواد داخلی توپک‌ها را آماده می‌کنیم. سویا را به مدت ۳ ساعت در آب خیس کنید. سپس آن را آبکش کرده و فشار دهید تا آب اضافی‌اش خارج شود. یک تابه را روی حرارت با کمی روغن گرم کنید.

مرحله چهارم

سویا را در تابه بگذارید و تفت دهید تا خوب سرخ شود. پیاز را بشویید، پوست بکنید و خرد کنید. سپس پیاز را به سویا اضافه کنید تا تفت بخورد. وقتی پیازها طلایی و نرم شدند، ادویه‌ها را به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله پنجم

فلفل دلمه‌ای را که شسته‌اید به صورت نگینی خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید…

“““html

ابتدا مواد را خرد کرده و به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را خوب می‌شوییم و به صورت ریز خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم تا کمی تفت بخورد. یک نکته مهم این است که نباید مواد خیلی چرب باشند، پس اگر روغن زیادی داشتیم، روغن اضافی را می‌گیریم.

مرحله ششم

چون قارچ و سویا روغن را به خود جذب می‌کنند، بهتر است از اول مقدار کمی روغن استفاده کنیم. از مخلوط سیب‌زمینی‌ها به اندازه یک گردو برمی‌داریم. وسط آن را باز کرده و مواد میانی را همراه با پنیر پیتزا درونش می‌گذاریم و به شکل توپ در می‌آوریم.

مرحله هفتم

یک کاسه کوچک برمی‌داریم و تخم‌مرغ را درون آن می‌شکنیم. کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم. سپس توپک‌ها را درون تخم‌مرغ غلتانده و بعد در آرد سوخاری می‌گذاریم تا کاملاً با آرد سوخاری پوشانده شوند. بعد یک قابلمه یا تابه گود آماده می‌کنیم.

مرحله هشتم

درون این قابلمه یا تابه روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس توپک‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم. وقتی که کاملاً سرخ شدند، آن‌ها را در ظرف مناسب برای سرو قرار می‌دهیم. می‌توانیم توپک‌ها را با گوجه گیلاسی یا زیتون و خلال دندان تزیین کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش توپک سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا