مواد لازم

مواد لازم و آموزش توپک سیب زمینی سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش توپک سیب زمینی سوخاری

توپک سیب زمینی سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و راحت است که در کشورهای مختلف درست می‌شود و طعم‌های مختلفی دارد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله‌ی تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پودر سوخاری ۵ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به مقدار کافی

آموزش توپک سیب زمینی سوخاری

مرحله اول

برای شروع تهیه توپک سیب زمینی سوخاری، ابتدا سیب زمینی‌ها را با چند لیوان آب در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیب زمینی‌ها کاملاً پخته شوند.

مرحله دوم

وقتی سیب زمینی‌ها پخته شدند، آن‌ها را پوست بگیرید و در یک کاسه بگذارید. سپس با استفاده از گوشتکوب آن‌ها را له کنید و شوید خشک را به آن‌ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، پیازچه را به صورت ریز خرد کنید و به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا در سه کاسه جداگانه تخم‌مرغ، آرد سفید و آرد سوخاری بریزید. دستانتان را با کمی روغن چرب کنید و مقداری از مخلوط سیب زمینی را بگیرید. سپس پنیر پیتزا را در وسط این مخلوط قرار دهید.

مرحله پنجم

سیب زمینی را به شکل گرد در بیاورید و ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد در تخم‌مرغ همزده و در آخر در آرد سوخاری قرار دهید. سپس فر را روی دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله توپک‌های سیب زمینی را در یک سینی فر بچینید و سینی را در فر بگذارید. بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، آن‌ها را از فر خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید. این توپک‌ها را با سس دلخواه سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا