مواد لازم و آموزش توپک مرغ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش توپک مرغ پنیری
توپک مرغ پنیری یک غذای ساده و خوشمزه است که میتوانید آن را سرخ کنید و در مهمانیها به عنوان پیش غذا سرو کنید. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله توپک مرغ پنیری، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
سیر | ۲ حبه |
زعفران دم کرده (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
پودر سوخاری درشت | ۱ لیوان |
آموزش توپک مرغ پنیری
مرحله اول
برای درست کردن توپک مرغ پنیری، ابتدا استخوانها و قسمتهای اضافی سینه مرغ را جدا کنید. سپس گوشت مرغ را در میکسر یا مخلوطکن بریزید و خوب میکس کنید تا یکدست شود.
مرحله دوم
گوشت مرغ میکس شده را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس پنیر پیتزای رنده شده، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. همچنین سیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
جعفری را به شکل ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس با دست مواد را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم
بعد از این زمان، پودر سوخاری را در یک کاسه بریزید و جلوی خود قرار دهید. یک تابه کوچک روی حرارت بگذارید و روغن را به اندازهای اضافه کنید که توپکها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.
مرحله پنجم
حرارت زیر تابه را کم کرده و اجازه دهید روغن خوب داغ شود. سپس به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و به شکل گرد درآورده و در پودر سوخاری بغلتانید تا کاملاً پوشش داده شود.
مرحله ششم
حالا توپکها را در روغن داغ بیندازید و تا زمانی که یکدست سرخ شوند، بپزید. همه مواد را به همین شکل آماده کرده و سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال حولهای یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
مرحله هفتم
یادآوری: حتماً باید روغن اضافی توپکها را بگیرید تا نرم و چرب نشوند و ترد باقی بمانند. در نهایت، توپکهای مرغ را در ظرف دلخواه بچینید و همراه با سس مورد علاقهتان سرو کنید.