مواد لازم

مواد لازم و آموزش توپک مرغ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش توپک مرغ پنیری

توپک مرغ پنیری یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌توانید آن را سرخ کنید و در مهمانی‌ها به عنوان پیش غذا سرو کنید. برای یادگیری طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله توپک مرغ پنیری، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱ لیوان
سیر ۲ حبه
زعفران دم کرده (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
پودر سوخاری درشت ۱ لیوان

آموزش توپک مرغ پنیری

مرحله اول

برای درست کردن توپک مرغ پنیری، ابتدا استخوان‌ها و قسمت‌های اضافی سینه مرغ را جدا کنید. سپس گوشت مرغ را در میکسر یا مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید تا یکدست شود.

مرحله دوم

گوشت مرغ میکس شده را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس پنیر پیتزای رنده شده، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. همچنین سیر را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

جعفری را به شکل ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس با دست مواد را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید.

مرحله چهارم

بعد از این زمان، پودر سوخاری را در یک کاسه بریزید و جلوی خود قرار دهید. یک تابه کوچک روی حرارت بگذارید و روغن را به اندازه‌ای اضافه کنید که توپک‌ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

حرارت زیر تابه را کم کرده و اجازه دهید روغن خوب داغ شود. سپس به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و به شکل گرد درآورده و در پودر سوخاری بغلتانید تا کاملاً پوشش داده شود.

مرحله ششم

حالا توپک‌ها را در روغن داغ بیندازید و تا زمانی که یکدست سرخ شوند، بپزید. همه مواد را به همین شکل آماده کرده و سرخ کنید. سپس آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله هفتم

یادآوری: حتماً باید روغن اضافی توپک‌ها را بگیرید تا نرم و چرب نشوند و ترد باقی بمانند. در نهایت، توپک‌های مرغ را در ظرف دلخواه بچینید و همراه با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا