آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش توپک هویج خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش توپک هویج

توپک هویج یکی از دسرهای خوشمزه و خاص است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری نحوه ساخت این دسر خوشمزه، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم توپک هویج
هویج ۵ عدد متوسط
شیر ۱ پیمانه
بیسکویت پتی بور وانیلی ۲ بسته
مغز گردو ½ پیمانه
جوزهندی و پودر دارچین به مقدار کافی
پودر هل و پودر نارگیل به مقدار کافی

آموزش توپک هویج

مرحله اول

برای شروع تهیه توپک هویج، هویج‌ها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بکنید. سپس، هویج‌ها را رنده کنید. حالا هویج رنده شده را به همراه شیر در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

بگذارید هویج پخته شود و شیر به طور کامل بخار شود. وقتی که شیر جذب هویج شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس بیسکویت‌ها را خرد کرده و در غذاساز بریزید.

مرحله سوم

بیسکویت‌ها را آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند. سپس، مغز گردو را به صورت ریز خرد کنید. حالا پودر بیسکویت و گردو را همراه با کمی جوزهندی، پودر دارچین و پودر هل به قابلمه حاوی هویج اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد داخل قابلمه را خوب مخلوط کنید، سپس بگذارید تا مخلوط به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بماند. بعد از این زمان، قابلمه را از یخچال خارج کرده، و از مخلوط به اندازه یک گردوی بزرگ جدا کنید.

مرحله پنجم

مخلوط را در دستانتان گرد کنید تا به شکل توپ درآید، سپس توپک‌ها را در پودر نارگیل بغلتانید. این کار را تا زمانی که تمامی مواد تمام شود، ادامه دهید. همچنین می‌توانید مقدار ادویه‌ها را بر حسب سلیقه خود تغییر دهید.

مرحله ششم

اگر شیر در دسترس نبود، می‌توانید از آب استفاده کنید. برای زیباتر شدن توپک‌ها می‌توانید از پودر نارگیل رنگی هم بهره ببرید. در نهایت توپک‌ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و آن‌ها را با چای سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا