مواد لازم

مواد لازم و آموزش توپک پاستا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش توپک پاستا

پاستا یکی از غذاهای مشهور ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و دیگر مواد و سس‌های متفاوت تهیه می‌شود. در توپک پاستا، ما پاستا را با سس سفید درست می‌کنیم و سپس به صورت توپ‌های گرد در روغن سرخ می‌نماییم. این توپک‌ها خیلی خوشمزه و نرم هستند و می‌توانند به عنوان فینگر فود در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو شوند. این غذا می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا یک وعده شام لذیذ تهیه شود. برای دیدن آموزش کامل توپک پاستا، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد یک و نیم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
پودر سوخاری به مقدار لازم
پاستا ۲۰۰ گرم
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
کره ۴ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

آموزش توپک پاستا

مرحله اول

برای درست کردن توپک‌های خوشمزه با پاستا، ابتدا یک قابلمه آب را با کمی نمک روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد. سپس پاستاها را به آب جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند. بعد از پخت، آب آن را می‌گیریم.

مرحله دوم

سپس یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و کره را درون آن می‌ریزیم تا ذوب شود. بعد از آن، یک چهارم پیمانه آرد به تابه اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت می‌دهیم. در ادامه، شیر را به تابه اضافه می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله، مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا سس غلیظ و یکنواختی به دست آید. سپس پنیر چدار را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم تا پنیر کاملاً ذوب شود. در آخر، پاستا را به سس اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا تمام مخلوط را هم می‌زنیم تا پاستاها کاملاً با سس آغشته شوند. سپس تابه را از روی حرارت بر‌می‌داریم و کنار می‌گذاریم. یک سینی برمی‌داریم و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. مخلوط پاستا را روی کاغذ روغنی پخش کرده و برای ۲ ساعت به فریزر می‌گذاریم.

مرحله پنجم

بعد از ۲ ساعت، پاستاها را از فریزر بیرون می‌آوریم. سپس مواد را روی تخته کار برگردانده و کاغذ را از روی آن جدا می‌کنیم. بعد از آن، مواد را به صورت مکعبی برش زده و با دست گرد می‌کنیم. یک بشقاب برمی‌داریم و آرد را درون آن می‌ریزیم. توپک‌های آماده شده را در آرد غلتانده و بپوشانیم.

مرحله ششم

در این مرحله، تخم مرغ را در یک کاسه می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا یکنواخت شود. توپک‌ها را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و اجازه می‌دهیم به تخم مرغ آغشته شوند. سپس آنها را در پودر سوخاری غلتانده و آماده سرخ کردن می‌کنیم. یک قابلمه کوچک برمی‌داریم.

مرحله هفتم

سپس روغن را در قابلمه روی حرارت قرار می‌دهیم. وقتی روغن داغ شد، توپک‌ها را درون آن سرخ می‌کنیم تا رنگ‌شان طلایی شود. سپس آنها را روی حوله کاغذی می‌گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. حالا توپک‌ها را همراه با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا