مواد لازم و آموزش توپک پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش توپک پنیری
توپک پنیری یکی از انواع فینگر فود های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با مواد مختلفی درست میشود. برای یادگیری این دستور آشپزی ساده، با ما در وبسایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۸ نفر | |
برنج پخته | ۴ پیمانه |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
جعفری | ۴ قاشق غذاخوری |
کالباس | ۲۰۰ گرم |
آرد سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سوخاری کردن | |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
پودر سوخاری | ۱ پیمانه |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مخصوص سرخ کردنی | به مقدار کافی |
دستور پخت توپک پنیری
مرحله اول
برای درست کردن توپک پنیری خوشمزه ابتدا برنج پخته را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس جعفری را به طور ریز خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم. بعد، کالباس را هم به صورت مکعبی کوچک بریده و داخل کاسه میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله باید پنیر پیتزا را به همراه تخممرغ، آرد سفید، بکینگپودر، پودر سیر و پودر پیاز به کاسه اضافه کنیم و همه این مواد را با هم خوب مخلوط کنیم تا یکدست شود.
“`
و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم و مواد را با دست به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملاً ترکیب و یکدست شوند.
مرحله سوم
برای درست کردن توپکها، ابتدا دستمان را با روغن چرب میکنیم و به اندازه یک نارنگی از مواد برمیداریم. سپس با دست، مواد را در کف دست باز میکنیم. بعد مقداری پنیر پیتزا را وسط آن میگذاریم و آنرا مانند یک توپ جمع میکنیم.
مرحله چهارم
سپس به همین ترتیب تمام مواد را درست میکنیم و درون یک سینی میچینیم. بعد از آن سینی حاوی توپکها را داخل فریزر قرار میدهیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت صبر میکنیم تا توپکها نیمه منجمد شوند.
مرحله پنجم
بعد از اینکه توپکها را از فریزر خارج کردیم، باید مواد برای سرخ کردن آنها را آماده کنیم. برای این کار، آرد سفید، تخممرغ و پودر سوخاری را به صورت جداگانه در سه کاسه میریزیم و جلوی خودمان قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله، تخممرغ را با چنگال خوب میزنیم تا یکنواخت شود. حالا یک تابه گود و کوچک روی حرارت قرار میدهیم و به اندازهای روغن اضافه میکنیم که توپکها در زمان سرخ شدن در روغن داغ شناور باشند.
مرحله هفتم
در این مرحله توپکها را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخممرغ و در آخر در پودر سوخاری میغلتانیم. سپس آنها را در روغن داغ میاندازیم تا سرخ شوند. بعد از اینکه توپکها سرخ شدند، روغن اضافی آنها را میگیریم و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.