مواد لازم

مواد لازم و آموزش تپسی کباب خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش تپسی کباب

تپسی کباب یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ترکیه است که در بسیاری از کشورها به عنوان یک غذای معروف شناخته می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
بادمجان ۵ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۶ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۳ حبه
فلفل سبز تند ۴ عدد
پیازچه و جعفری ½ پیمانه
روغن زیتون به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت تپسی کباب

مرحله اول

برای درست کردن تپسی کباب ترکیه‌ای، ابتدا بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم و به شکل ورقه‌های نازک به طول بادمجان‌ها برش می‌زنیم. سپس کمی نمک روی آنها می‌پاشیم تا روغن کمتری به خود بگیرد.

مرحله دوم

حالا پیازها را رنده می‌کنیم و پس از گرفتن آب اضافی آنها، در یک کاسه مناسب می‌گذاریم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به کاسه پیاز اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر، جعفری و پیازچه را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به کاسه مواد اضافه می‌کنیم. سپس خوب این مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می‌دهیم تا کاملاً چسبناک و یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه مایه کباب را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم. در همین حین گوجه‌فرنگی‌ها را نیز آماده می‌کنیم.

“““html

مواد را آماده می کنیم و آنها را به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه مایه کباب خوب استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می آوریم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می گذاریم و کمی روغن زیتون یا روغن مایع به آن اضافه می کنیم. بعد به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم.

مرحله ششم

حال مایه کباب را مانند کوفته به صورت بیضی در دست خود شکل می دهیم و در روغن می اندازیم و سرخ می کنیم. به همین ترتیب بقیه مایه کباب را نیز سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. سپس بادمجان ها را شسته و آنها را نیز سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، کباب های سرخ شده را به همراه بادمجان ها در یک ظرف مناسب برای فر می گذاریم. سپس گوجه فرنگی های خرد شده را روی مواد می ریزیم. بعد فلفل های سبز را خرد کرده و در بین مواد قرار می دهیم.

مرحله هشتم

فر را ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس کباب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر می گذاریم تا آب اضافی گوجه فرنگی گرفته شود و کباب به روغن بیفتد. در پایان، کباب را با کته سرو می کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا