مواد لازم و آموزش جوجه سنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش جوجه سنگی
کباب همیشه یکی از غذاهای محبوب در دنیا بوده است. یکی از انواع کبابها، جوجه کباب است که با مرغ تهیه میشود. جوجه سنگی نوع خاصی از کباب جوجه است که بر روی سنگهای داغ میپزد. جوجهها با ادویهها و طعمدهندههای مختلف مزهدار میشوند و روی سنگهایی که داغ شدهاند کباب میشوند. طعم خاص این کباب میتواند گزینهای جذاب برای مهمانیها و جشنها باشد. اگر میخواهید با مراحل کامل تهیه جوجه سنگی آشنا شوید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ کیلو گرم |
آویشن و نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
زعفران دم کشید | به مقدار لازم |
سس مایونز | ۳ قاشق غذا خوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی | به مقدار لازم برای کباب |
فلفل دلمه ای | به مقدار لازم برای کباب |
آموزش جوجه سنگی
مرحله اول
برای تهیه جوجه سنگی خوشمزه، ابتدا سینههای مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک کاسه قرار میدهیم. سپس به آن آویشن، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زعفران دمکرده، سس مایونز و آب لیمو ترش اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز را شسته و پوست کنده و خرد میکنیم و به مخلوط مرغ اضافه میکنیم. سپس روغن زیتون را نیز اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا طعمدار شود. سپس مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال نگه میداریم.
مرحله سوم
برای کباب سنگی، باید از سنگهای نون سنگک استفاده کنیم که در حرارت نمیشکنند. سنگها را در یک دیگ گذاشته و حدود نیم ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شوند.
مرحله چهارم
جوجهها را به سیخ میکشانیم و روی سنگهای داغ قرار میدهیم تا بپزند. بعد از اینکه جوجهها پخته شدند، روی آنها را با مقداری کره و زعفران چرب میکنیم. همچنین میتوانیم فلفل و گوجه را کنار جوجهها روی سنگها کباب کرده و سرو کنیم.