مواد لازم و آموزش جوجه چینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش جوجه چینی
جوجه چینی یکی از غذاهای معروف و خوشمزهای است که در سراسر دنیا شناخته شده است. این غذا که از چین آمده، به خاطر طعم عالیاش محبوبیت زیادی پیدا کرده. جوجه چینی جزو غذاهای فست فود دستهبندی میشود و میتوان آن را سوخاری به حساب آورد. ولی این غذا به نوعی متفاوت از سایر غذاهای سوخاری تهیه میشود. به جای اینکه از پودرهای سوخاری استفاده شود، جوجه چینی در یک خمیر شل و نرم غلتانده میشود و بعد سرخ میگردد. برای یادگیری کامل این دستور پخت خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد |
شیر | نصف لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
ماءالشعیر کلاسیک | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد گندم | به اندازه کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
روغن مایع | به اندازه کافی |
آموزش جوجه چینی
مرحله اول
برای درست کردن جوجه چینی ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و شیر را درون آن میریزیم. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شیر کمی گرم شود. بعد از آن پودر خمیر مایه فوری را به شیر اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس مواد را خوب مخلوط میکنیم تا خمیر مایه در شیر حل شود. بعد از مخلوط کردن، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. در مرحله بعد زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کرده و سفیدهها را در یک کاسه میریزیم.
آموزش جوجه چینی
سفیدهها را با همزن خوب میزنیم تا کف کنند. کافیست وقتی که کاسه را برمیگردانیم، سفیدهها از آن بیرون نریزند. سپس زردههای تخممرغ را به همراه ماءالشعیر به کاسه حاوی سفیدهها اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا همه مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند و…
“`
مواد اولیه را پس از مخلوط کردن با همدیگر به خوبی هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس مخلوط شیر و مایه خمیر را به همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند. کم کم آرد را به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا باید مواد را مدام هم بزنیم تا آرد گلوله نشود. ادامه میدهیم تا خمیر به غلظتی مثل ماست برسد. بعد از آماده شدن خمیر، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم.
آموزش جوجه چینی
بعد از مخلوط کردن، خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. در این مدت میتوانیم گوشت مرغ را آماده کنیم. ابتدا استخوانهای مرغ را جدا میکنیم.
مرحله هفتم
سپس گوشت مرغ را به صورت رشتههای نازک و یکدست برش میزنیم. به طور معمول، هر قطعه باید طولی بین ۳ تا ۴ سانتیمتر و عرضی بین ۱٫۵ تا ۲ سانتیمتر داشته باشد.
مرحله هشتم
اکنون گوشت مرغ را در یک کاسه میریزیم و پیاز را حلقهای خرد میکنیم و به همراه آب لیمو، ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه میکنیم.
آموزش جوجه چینی
حالا همه مواد را با دست مخلوط میکنیم تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و ۱۵ دقیقه در یخچال میگذاریم تا مرغ طعمدار شود. دقت کنید که مرغ نباید خیلی زیاد در این ترکیب بماند.
مرحله دهم
پس از گذشت این زمان، خمیر و مرغ را از یخچال بیرون میآوریم و یک تابه کوچک و گود روی حرارت ملایم میگذاریم. روغن را طوری بریزید که جوجهها در هنگام سرخ شدن به خوبی در روغن شناور باشند.
مرحله یازدهم
وقتی روغن به خوبی داغ شد، قطعات مرغ را در خمیر جوجه چینی میزنیم و داخل تابه میگذاریم تا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، جوجهها را روی یک توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافیشان خارج شود.
آموزش جوجه چینی
اگر توری فلزی نداشتید، میتوانید جوجهها را بعد از خارج کردن از روغن روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. در نهایت جوجه چینی را با سس دلخواه سرو میکنیم.
نکات آموزش جوجه چینی
مزه دار کردن گوشت مرغ
برای مزهدار کردن گوشت مرغ میتوانید از انواع مواد طعمدهنده استفاده کنید. نکته مهم این است که مرغ نباید بیش از حد در این مواد بماند، زیرا در غیر این صورت سفت میشود و کیفیت جوجهها پس از سرخ کردن کاهش مییابد.
آموزش سس جوجه چینی
جوجه چینی به خاطر شباهتش به غذاهای سوخاری، میتواند با سسهایی مانند کچاپ سرو شود. اما سسی که معمولاً با این غذا سرو میشود، سس تارتار است.