مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب آلبالویی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی

جوجه کباب آلبالویی یکی از غذاهای خوشمزه و خاص است که می‌توان آن را با روش‌های متفاوتی تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم سس آلبالویی
آلبالو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
آب ½ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه کباب آلبالویی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب آلبالویی خوشمزه، ابتدا سینه‌های مرغ را به شکل ورقه‌های نازک برش بزنید. سپس با استفاده از گوشتکوب، کمی آن‌ها را بکوبید تا نازک شوند. حالا سینه‌های مرغ را به شکل نوارهایی برش زده و در یک کاسه مناسب بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. سپس آن را همراه با مقداری زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل سیاه به کاسه مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پس از این کار، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا سینه مرغ به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند.

مرحله سوم

حالا به تهیه سس آلبالویی می‌پردازیم. برای این کار، پیاز را با رنده ریز، رنده کنید و یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد از این، پیاز رنده شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کاملاً طلایی شود. سپس رب انار و آلبالوهای هسته‌گیری شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد از آن، آب را اضافه کنید و…

“`

حالا شکر را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم تا سس روی حرارت ملایم بجوشد و به غلظت مطلوب برسد. بعد از اینکه سینه‌های مرغ مدتی را در یخچال استراحت کردند، آنها را از یخچال بیرون می‌آوریم و به صورت حلزونی به سیخ چوبی می‌کشیم.

مرحله ششم

حالا یک تابه بزرگ را روی حرارت بالا می‌گذاریم و کمی روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم. سپس سینه‌های مرغ که به سیخ کشیده شده‌اند را داخل تابه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا به خوبی سرخ شوند. بعد از اینکه کمی سرخ شدند، درب تابه را می‌گذاریم تا مرغ‌ها خوب پخته شوند.

مرحله هفتم

به یاد داشته باشید که باید حرارت را زیاد نگه دارید تا جوجه‌کباب‌ها آب نیندازند، در غیر این صورت ممکن است خشک شوند. وقتی که جوجه‌کباب‌ها پخته شدند، آنها را از تابه بیرون می‌آوریم و در ظرف دلخواهمان می‌گذاریم.

مرحله هشتم

زمانی که آب اضافی سس بخار شده و غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و سس را داخل ظرف مناسب می‌ریزیم. در نهایت جوجه‌کباب‌ها را با سس آلبالویی و پلو زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا