مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب با استخوان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش جوجه کباب با استخوان

جوجه کباب با استخوان یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف درست کرد. این غذا با جوجه کباب رستورانی خیلی فرق ندارد، فقط در اینجا از قسمت‌های مختلف مرغ مثل ران، کتف و بال که استخوان دارند، استفاده می‌شود. معمولاً جوجه کباب بدون استخوان را کنار برنج سرو می‌کنیم، اما جوجه کباب با استخوان بیشتر به صورت خوراک سرو می‌شود، یا به تنهایی یا با نان. این غذا را می‌توانیم با سلیقه خودمان طعم‌دار کنیم. برای یادگیری طرز تهیه این غذا در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت مرغ 1 کیلوگرم
پیاز 1 عدد درشت
فلفل دلمه ای 1 عدد
زعفران دم کرده ½ فنجان
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
نمک دریا 1 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه
آب لیمو ترش 4 قاشق غذاخوری
سس مایونز یا ماست 2 تا 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب با استخوان

مرحله اول

برای درست کردن جوجه کباب با استخوان، ابتدا باید از قسمت‌هایی از مرغ مثل ران، کتف و بال که دارای استخوان هستند استفاده کنیم. سپس، با چاقو روی بال‌ها و کتف‌های مرغ بریده‌هایی ایجاد می‌کنیم تا خوب پخته شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، تکه‌های گوشت مرغ را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس زعفران دم کرده را به آن اضافه می‌کنیم و کمی تکه‌ها را هم می‌زنیم تا به خوبی رنگ بگیرند و طعم زعفران به آن‌ها منتقل شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه تکه‌های مرغ خوب رنگ گرفتند، روغن زیتون را به کاسه اضافه می‌کنیم و…

“““html

مواد را به خوبی ترکیب می‌کنیم تا روغن زیتون تمام تکه‌های گوشت مرغ را بپوشاند و آب لیمو باعث نشود که جوجه کباب سفت شود.

مرحله چهارم

در این مرحله، نمک دریا را با فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و تخم گشنیز در هاون خوب می‌کوبیم تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند. سپس سرکه سفید را اضافه کرده و همه چیز را با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا ترکیب ادویه‌ها را با ماست و آب لیمو به کاسه اضافه می کنیم و با قاشق یا دست خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. بعد، پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت خلالی و درشت خرد می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، پیاز و فلفل دلمه‌ای را به کاسه اضافه کرده و کمی با مواد ترکیب می‌کنیم تا همه با هم یکدست شوند. سپس روی کاسه را با بشقاب یا سلفون می‌پوشانیم و حداقل دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

اگر می‌خواهید جوجه کباب شما مانند کباب‌های رستورانی آبدار و پفکی باشد، بهتر است جوجه کباب مورد نظر را یک شب در یخچال بگذارید. بعد از استراحت، کاسه حاوی گوشت مرغ را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله هشتم

حالا تکه‌های گوشت مرغ را روی سطح کار قرار می‌دهیم و به آرامی سیخ را از میان تکه‌های گوشت عبور می‌دهیم. برای تکه‌های بزرگ‌تر، بهتر است آنها را در دو سیخ قرار دهیم تا هنگام کباب شدن، ثابت بمانند.

مرحله نهم

در این مرحله، منقل زغال را به طور یکنواخت روشن کرده و سیخ‌ها را به ترتیب روی منقل می‌چینیم. پس از اینکه تکه‌های گوشت مرغ به سیخ چسبیدند، آنها را به آرامی برمی‌گردانیم تا به طور یکنواخت کباب شوند.

مواد لازم و آموزش جوجه کباب با استخوان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله دهم

سیخ‌ها را هر چند لحظه یک بار می‌چرخانیم تا کباب‌ها به طور یکدست بپزند. اگر دوست دارید، می‌توانید کمی کره ذوب کنید و با برس روی جوجه‌ها بمالید تا جوجه کباب‌ها خوشمزه‌تر شوند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا