مواد لازم و آموزش جوجه کباب تایلندی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش جوجه کباب تایلندی
جوجه کباب تایلندی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف تایلند است که با طعمهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم |
زنجبیل | ½ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
پیاز قرمز | ۱ عدد متوسط |
سس کچاپ | ¾ فنجان |
سس سویا | ½ فنجان |
سرکه | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | ½ فنجان |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب تایلندی
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب تایلندی خوشمزه، ابتدا سس کچاپ را با سس سویا، سرکه، روغن زیتون، روغن کنجد، شکر قهوهای، فلفل سیاه و فلفل قرمز در یک کاسه مخلوط میکنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، سیر و پیاز را رنده کرده و با کمی روغن در یک تابه تفت میدهیم تا نرم شوند. سپس سس آماده شده در مرحله اول را به تابه اضافه کرده و برای ۳ دقیقه تفت میدهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا تابه را کنار میگذاریم تا سس خنک شود. سپس سس را به یک کاسه بزرگ منتقل میکنیم. بعد از آن، گوشت مرغ را به تکههای مناسب برش میزنیم و به کاسه سس اضافه میکنیم و همه را با هم خوب مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ تا چند ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم سس به مرغ برسد. بعد از اینکه مرغ خوب مزهدار شد، آن را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله پنجم
حالا فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینی فر را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و جوجهها را به سیخ میکشیم و در سینی میچینیم.
مرحله ششم
در این مرحله، کمی از سس را با یک برس روی جوجهها میمالیم و سینی را در وسط فر قرار میدهیم. حدود ۲۰ دقیقه برای پخت جوجهها کافی است و بعد از آن، گریل را روشن میکنیم تا جوجهها رنگ بگیرند.
مرحله هفتم
اگر میخواهید جوجهها خوشمزهتر شوند، میتوانید در طول پخت، چند بار از سس روی آنها بمالید. اگر فر ندارید، میتوانید این جوجه کباب خوشمزه را روی زغال یا در تابه نیز تهیه کنید.