مواد لازم و آموزش جوجه کباب ترکیه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش جوجه کباب ترکیه ای
جوجه کباب ترکیه ای یکی از کباب های خوشمزه و معروف در کشور ترکیه است که با انواع سبزیجات تهیه میشود. اگر میخواهید این غذا را درست کنید، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
پیاز | ۳ عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای رنگی | ۳ عدد |
ماست پرچرب | ۴ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
دستور پخت جوجه کباب ترکیه ای
مخلوط مواد اولیه
برای درست کردن جوجه کباب ترکیه ای، ابتدا یکی از پیازها را به صورت خلالی برش میزنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس ماست پرچرب، رب گوجه فرنگی و آب لیمو ترش را به کاسه اضافه میکنیم.
افزودن ادویه
در این مرحله، روغن زیتون را به همراه پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، مقداری فلفل سیاه و نمک به کاسه اضافه میکنیم. سپس همه مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
برش دادن گوشت مرغ
در این مرحله، گوشت مرغ را به قطعات کوچک برای جوجه کباب برش میزنیم و به کاسه اضافه میکنیم. بعد از آن، همه مواد را با هم ترکیب میکنیم تا طعمدهندهها به خوبی به گوشت بچسبند و طعم خوبی بگیرد.
استراحت دادن
حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود. بعد از اینکه گوشت مرغ کمی استراحت کرد، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شود.
به سیخ کشیدن مواد
در این مرحله پیازهای باقیمانده و فلفل دلمهایها را به صورت مکعبی و درشت خرد میکنیم. حالا بین هر قطعه گوشت مرغ کمی فلفل دلمهای یا پیاز میگذاریم و همینطور تمام مواد را به سیخ میکشیم.
قرار دادن سینی در فر
حالا سینی فر را کمی چرب میکنیم و سیخهای کباب را داخل سینی میچینیم. سپس روی سینی را با فویل آلومینیومی میپوشانیم و چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم. بعد سینی را درون فر قرار میدهیم تا کباب آماده شود.
خارج کردن سینی از فر
پس از گذشت ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و فویل را از روی سینی برمیداریم. سپس از آبی که زیر کبابها جمع شده، با قاشق روی کبابها میریزیم و در صورت تمایل، چند عدد گوجهفرنگی نیز داخل سینی میگذاریم.
سرو
در این مرحله دوباره سینی را درون فر قرار میدهیم تا کبابها رنگ بگیرند. برای خارج کردن کبابها از فر، به سلیقه خود میتوانید آنها را خشک کنید یا به صورت آبدار خارج کنید. در پایان، جوجهکباب را به همراه نان یا برنج سرو میکنیم.