مواد لازم و آموزش جوجه کباب ترکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش جوجه کباب ترکی
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانی و ترکی است که خیلیها آن را دوست دارند و در مهمانیها و جشنها همیشه سرو میشود. روش پخت جوجه کباب تقریباً مشابه است، ولی طعم دهندههایی که برای مرغ استفاده میشود میتواند متفاوت باشد. در این دستور، ما مرغ را با ادویههای مختلف و ماست پرچرب مزهدار میکنیم و سپس آن را روی منقل یا در فر میپزیم. روش پخت در فر نیز به طور کامل توضیح داده میشود. برای یادگیری این روش پخت خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم ادامه دهید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد درشت |
ماست پر چرب | 4 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ½ قاشق چایخوری |
سماق قرمز | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
روغن | ¼ پیمانه |
دستور پخت جوجه کباب ترکی
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه به سبک ترکی، اول پیاز را میشوییم و پوست آن را میکنیم. سپس به شکل خلالی برش میزنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم. بعد ماست چکیده را به پیازها اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن زیتون را به همراه پودر سیر،
“`
برای تهیه این غذا، ابتدا پاپریکا، تخم گشنیز، زیره، سماق، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را به یک کاسه اضافه میکنیم. سپس خوب مخلوط میکنیم تا همه مواد به طور یکدست ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا، سینههای مرغ را به قطعات کوچک خرد میکنیم تا شبیه جوجه کباب شوند و آنها را به مخلوط فعلی در کاسه اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم تا تمام قسمتهای گوشت مرغ به چاشنیها آغشته شوند.
مرحله چهارم
بعد از مخلوط کردن، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و حدود 2 ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم مواد به مرغ نفوذ کند. سپس میتوانیم جوجهها را به سیخ بزنیم و روی منقل کباب کنیم. اگر منقل نداریم، میتوانیم از فر استفاده کنیم. در این صورت، سینی فر را کمی چرب میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، کبابها را در سینی قرار میدهیم و با فویل آلومینیومی روی آنها را میپوشانیم. سپس چند سوراخ کوچک روی فویل ایجاد میکنیم و سینی را در فری که از قبل به دمای 180 درجه گرم کردهایم، میگذاریم تا کباب آماده شود.
مرحله ششم
بعد از 15 دقیقه، فویل را برداشته و اگر آبی در سینی جمع شده باشد، با یک قاشق روی کبابها میریزیم. دوباره سینی را در فر میگذاریم تا آب تبخیر شود و کبابها طلایی شوند. وقتی کبابها را از فر درآوردیم، روی آنها کمی سماق میپاشیم و آن را با نان یا برنج سرو میکنیم.