مواد لازم و آموزش جوجه کباب تندوری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش جوجه کباب تندوری
جوجه کباب تندوری یکی از انواع کبابهای خوشمزه و معروف بینالمللی است. برای یادگیری این دستور پخت با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
ماست | ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | ۱ تکه کوچک |
پاپریکا | ۲ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فلفل سبز تند | ۴ عدد |
ادویه تندوری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب تندوری
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب تندوری خوشمزه، ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه بریزید. سپس زنجبیل را هم رنده کرده و به این کاسه اضافه کنید. حالا فلفل سبز را به صورت نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن زیتون، ماست و زعفران دم کرده را به کاسه مواد اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس ادویه تندوری، پاپریکا، کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم
سپس مواد را به خوبی مخلوط کنید تا ادویهها به همه قسمتها برسد. حالا گوشت مرغ را به قطعاتی کمی بزرگتر از جوجه کباب خرد کنید و با چاقویی تیز روی هر تکه چند برش بزنید. سپس این تکهها را به سس اضافه کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله، گوشت مرغ را کاملاً با سس ترکیب کنید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت طعمدار شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه گوشت طعمدار شد، کاسه را از یخچال خارج کنید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا خوب گرم شود. در این زمان، سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و فویل را چرب کنید.
مرحله ششم
حالا تکههای گوشت مرغ را در سینی فر بچینید و آن را در طبقه وسط فر قرار دهید تا جوجهها کباب شوند. حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا جوجهها کاملاً پخته شوند. در پایان، چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی جوجهها رنگ بگیرد.