مواد لازم و آموزش جوجه کباب تنوری خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش جوجه کباب تنوری
جوجه کباب تنوری یکی از غذاهای خوشمزه و خاص ایرانی است که طعم های مختلفی دارد. برای یادگیری این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد کامل |
ماست چکیده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
فلفل سبز | ۴ عدد |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
دستور پخت جوجه کباب تنوری
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب تنوری خوشمزه، اول روغن زیتون و ماست چکیده را داخل یک کاسه میریزیم. سپس کمی نمک، فلفل سیاه، آویشن و فلفل قرمز به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
اگر دوست دارید، میتوانید کمی زعفران دم کرده هم به این مخلوط اضافه کنید. بعد از آن، گوشت مرغ را به قطعات جوجه کبابی خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا کاملاً ترکیب شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و حداقل ۲ ساعت در یخچال میگذاریم. اگر میخواهید جوجه کباب نرم و خوشمزهتری داشته باشید، بهتر است آن را از شب قبل در مواد بخوابانید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه گوشت مرغ خوب طعمدار شد، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا پیش از آماده شدن جوجه کباب، فر گرم شود.
مرحله پنجم
حالا گوجهفرنگیها و فلفل سبزها را به شکل مکعبی خرد میکنیم تا بین قطعات گوشت قرار دهیم. سپس گوشت مرغ را به سیخ میکشیم و حتماً بین هر دو تکه گوشت یک تکه گوجهفرنگی یا فلفل سبز قرار میدهیم.
مرحله ششم
بعد از آن، سینی فر را چرب میکنیم و سیخهایی که درست کردهایم را در سینی میگذاریم. سپس برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را در فر میگذاریم تا کباب آماده شود. در آخر، چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی کبابها رنگ بگیرد.