مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب زرشکی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش جوجه کباب زرشکی

در این آموزش، یک نوع جوجه کباب خاص را با شما به اشتراک می‌گذاریم که طعمی شبیه به جوجه ترش دارد. برای یادگیری کامل طرز تهیه جوجه کباب زرشکی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۲ عدد کامل
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
روغن مایع ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زنجبیل، پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار کافی

آموزش جوجه کباب زرشکی

مرحله اول

برای درست کردن جوجه کباب زرشکی خوشمزه، ابتدا زرشک را با رب گوجه فرنگی، روغن مایع و کمی نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا و فلفل قرمز در مخلوط کن می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را پوست کنده و به چهار قاچ خرد می‌کنیم و به مخلوط کن اضافه می‌نماییم. سپس همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی نرم و پوره مانند به دست آید و بعد آن را در یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا سینه‌های مرغ را به قطعات مناسب برای جوجه کبابی خرد می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس با دستان‌مان مواد را خوب هم می‌زنیم تا سس به تمام قسمت‌های مرغ برسد.

مرحله چهارم

روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بماند. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال درآورده و تکه‌های مرغ را به ترتیب به سیخ‌های فلزی یا چوبی می‌کشیم.

مرحله پنجم

برای تزئین کنار این غذا می‌توانیم از مواد دلخواه مانند گوجه فرنگی و فلفل سبز استفاده کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم و بعد سیخ‌ها را درون تابه می‌چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله می‌گذاریم هر سمت جوجه‌ها به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزد. در این حین، گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل‌ها را هم به تابه اضافه می‌کنیم تا سرخ شوند. در نهایت جوجه کباب را همراه با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا