مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب سبز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش جوجه کباب سبز

جوجه کباب سبز یکی از کباب‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که به روش‌های مختلف درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله آن را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۸۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش جوجه کباب سبز

مرحله اول

برای درست کردن جوجه کباب سبز خوشمزه، اول از همه باید استخوان سینه مرغ را جدا کنیم و سپس آن را به قطعات کوچک و یک اندازه برش بزنیم. سپس یک کاسه مناسب انتخاب کرده و قطعات مرغ را داخل آن بریزیم.

مرحله دوم

حالا پوست سیر را جدا کرده و می‌شوییم. سپس سیر را با رنده ریز رنده کرده و به قطعات مرغ اضافه می‌کنیم. بعد از آن روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه، نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، مواد داخل کاسه را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا همه چیز با هم ترکیب شود. سپس سبزی معطر (مثل جعفری، ریحان و نعنا) را می‌شوییم و آن را در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی آن کاملاً خارج شود.

مرحله چهارم

حالا سبزی معطر را روی تخته گوشت می‌گذاریم و به صورت ریز خرد می‌کنیم. اگر سبزی تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از سبزی خشک استفاده کنید. سپس سبزی خرد شده را به مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، مواد را با هم به خوبی مخلوط می‌کنیم تا طعم مرغ کاملاً جذب شود. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ طعم دار شود.

مرحله ششم

حالا بعد از این مدت، مرغ را از یخچال خارج کرده و دوباره مخلوط می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن داخل آن می‌ریزیم تا گرم شود.

مرحله هفتم

در نهایت، فیله‌های مرغ طعم‌دار شده را درون تابه می‌چینیم و به خوبی سرخ می‌کنیم. وقتی یک طرف کباب سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. در آخر، کباب را در ظرف مورد نظرمان با برنج زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا