مواد لازم و آموزش جوجه کباب فسنجانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش جوجه کباب فسنجانی
جوجه کباب فسنجانی یکی از کبابهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. این کباب به نام فسنجانی شناخته میشود زیرا در تهیه آن از موادی استفاده میشود که شباهت زیادی به خورش فسنجان دارند. همچنین در این کباب از سبزیهای معطر محلی استفاده میشود که بخاطر اینکه این غذا به منطقه شمال ایران تعلق دارد، معمولاً از سبزیجاتی مانند چوچاق و خالواش استفاده میشود. البته چون ممکن است این سبزیها در همه شهرها پیدا نشوند، میتوان از سبزیهای معطر دیگر نیز استفاده کرد. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
فیله مرغ | 600 گرم |
مغز گردو | 50 گرم |
روغن زیتون | ½ پیمانه |
رب انار ترش | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
جعفری و گشنیز | 100 گرم |
خالواش و چوچاق | 100 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت جوجه کباب فسنجانی
مرحله اول
برای درست کردن جوجه کباب فسنجانی لذیذ، ابتدا مواد مرغ را آماده میکنیم. برای این کار، سبزیها را تمیز کرده و میشوییم و سپس در آبکش میگذاریم تا آب اضافی آنها خارج شود. بعد آنها را در خردکن میریزیم و به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله دوم
شما میتوانید سبزیها را روی تخته آشپزخانه نیز خرد کنید. در مرحله بعد، مغز گردو را در آسیاب میریزیم تا خوب خرد شود. سپس پیاز را پوست کنده و میشوییم و درشت خرد میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، فیلههای مرغ را روی تخته گذاشته و به قطعاتی به اندازه 2 در 3 سانتی متر خرد میکنیم، درست شبیه به جوجه کباب. سپس مغز گردوهای آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله چهارم
بعد از این، روغن زیتون، رب انار، پیازهای خرد شده و کمی نمک و فلفل را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را با قاشق مخلوط میکنیم. سپس فیلههای خرد شده را در این سس میریزیم.
مرحله پنجم
فیلهها را در سس زیر و رو میکنیم تا کاملاً به سس آغشته شده و مزهدار شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا جوجهها طعمدار شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه زمان ذکر شده گذشت، سیخهای چوبی را در سینی با لبههای بلند قرار میدهیم و روی آنها آب میریزیم. سپس اجازه میدهیم تا به مدت 10 دقیقه خیس بخورند. حالا کاسهای که جوجهها در آن قرار دارند را از یخچال بیرون آوریم.
مرحله هفتم
سپس تابه را روی حرارت کم قرار میدهیم و 1 تا 2 قاشق روغن و یک تکه کره 20 گرمی را داخل آن میریزیم تا کمکم کره ذوب شود. سیخها را از آب بیرون میآوریم و تکههای جوجه را به سیخها میکشیم.
مرحله هشتم
حالا به اندازهای که تابه جا دارد، سیخها را داخل تابه قرار میدهیم تا جوجهها سرخ شوند. حرارت را کم کم بالا میبریم تا جوجهها آب نیاندازند. وقتی یک طرف جوجهها سرخ شد و خودش را گرفت، سیخها را برمیگردانیم تا طرف دیگر آنها نیز کمی سرخ شود.
مرحله نهم
به یاد داشته باشید که اگر از منقل ذغال برای پخت کباب استفاده کنید، طعم آن خیلی خوشمزهتر خواهد شد. بعد از اینکه جوجه کباب آماده شد، آن را داخل ظرف مورد نظر میکشیم و با نان یا برنج سرو میکنیم.