مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب لری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش جوجه کباب لری

جوجه کباب لری یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین کباب‌های ایرانی است که با مواد مختلف درست می‌شود. مانند دیگر کباب‌های لری، این کباب نیز با سبزیجات تهیه می‌شود و این سبزیجات بسته به سلیقه شما انتخاب می‌شوند. این کباب طعم خاص و لذیذی دارد و اگر به دنبال مزه‌های جدید هستید، امتحان این جوجه کباب را به شما توصیه می‌کنیم. برای دیدن آموزش این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
مرغ 1 عدد متوسط
ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
تره فرنگی خرد شده 1 قاشق غذاخوری
رزماری 1 قاشق غذاخوری
آب سرد ½ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کره 50 گرم

دستور پخت جوجه کباب لری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب لری ابتدا گوشت مرغ را به قطعات کوچکی خرد کرده و پس از شستن، آن را در یک کاسه قرار می‌دهیم. سپس ماست چکیده، روغن مایع و سس مایونز را به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیازچه، جعفری و تره فرنگی را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس برگ‌های رزماری، نمک، فلفل سیاه و آب سرد را نیز به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا با دست مواد را خوب هم می‌زنیم تا تمام مواد با مرغ مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود.

مرحله چهارم

نکته مهم برای خوشمزه‌تر شدن جوجه کباب لری این است که هر چه بیشتر مرغ را طعم‌دار کنید، کباب خوشمزه‌تری خواهید داشت. بنابراین اگر وقت دارید، بهتر است مرغ را یک شب در یخچال بگذارید تا طعم آن بهتر شود.

مرحله

“““html

مرحله پنجم

بعد از اینکه گوشت مرغ خوب استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس تکه‌های گوشت را روی میز کار می‌گذاریم و به آرامی سیخ را از وسط گوشت رد می‌کنیم. این کار را برای تمام تکه‌های مرغ انجام می‌دهیم تا همه آنها به سیخ کشیده شوند.

مرحله ششم

در این مرحله، منقل زغالی را کاملاً روشن می‌کنیم و آماده می‌سازیم. سپس سیخ‌های مرغ را به ترتیب روی منقل قرار می‌دهیم. وقتی که گوشت مرغ به آرامی پخته شد، سیخ‌ها را می‌چرخانیم تا کباب به طور یکدست بپزد.

مرحله هفتم

زمانی که جوجه کباب‌ها تقریباً آماده شدند، کره را ذوب می‌کنیم و با یک قلمو تمیز، روی کباب‌ها می‌مالیم. در نهایت، جوجه کباب‌ها را با کته قالبی یا برنج ساده سرو می‌کنیم و باقی‌مانده‌ی کره را روی آنها می‌ریزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا