مواد لازم

مواد لازم و آموزش جوجه کباب کاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش جوجه کباب کاری

گاهی اوقات با یک تغییر کوچک می‌توان زندگی روزمره را لذت‌بخش‌تر کرد. اگر شما هم در طول هفته مشغول کار هستید، احتمالاً بسیار منتظر یک جمعه یا شنبه هیجان‌انگیز هستید. دورهمی‌ها و مهمانی‌ها می‌توانند با یک غذای خوشمزه، خیلی بهتر شوند. امروز می‌خواهیم طرز تهیه یک نوع جوجه کباب کاری را به شما آموزش دهیم که ممکن است قبلاً آن را امتحان نکرده باشید. این جوجه کباب به دلیل ادویه‌های متفاوتی که دارد، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌های شماست. مواد اولیه‌ این غذا سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند و به شما انرژی می‌دهند تا روزتان را ادامه دهید. خوشبختانه تهیه این جوجه‌ کباب خیلی آسان است و زمان زیادی نمی‌برد. به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای ناهار یا شام امروز، غذایی متفاوت از روزهای قبل تهیه کنید و لحظات خوشی را برای خود و عزیزانتان به وجود آورید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این جوجه کباب کاری خوشمزه و ویژه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 2 عدد
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
آویشن ½ قاشق چایخوری
ادویه کاری 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری
ماست پر چرب 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده ½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
عسل 1 قاشق چایخوری

آموزش جوجه کباب

“`html

جوجه کباب کاری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب کاری خوشمزه ابتدا باید یک چهارم قاشق چایخوری تخم گشنیز را با مقداری نمک و آویشن پودر کنید. سپس روی یک تخته سبزی، گشنیز (و اگر دوست داشتید، جعفری) را خرد کرده و در یک ظرف بریزید.

مرحله دوم

حالا ادویه‌هایی که پودر کردید را اضافه کنید و کمی هم بزنید. پیازچه‌ها را روی تخته با چاقو به حلقه‌های ریز ببرید و به مخلوط اضافه کنید. سپس همه مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید تا همگی یکدست شوند.

مرحله سوم

بعد، ادویه کاری و عسل را به مخلوط اضافه کنید. یک حبه سیر را خوب بشویید، پوست آن را بکنید و به‌طور کامل له کنید. زنجبیل را با چاقو خرد کنید و به همراه سیر به مخلوط اضافه نمایید. همه مواد را به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله چهارم

مقداری لیموترش روی مواد بچکانید و ماست خامه‌ای یا چکیده اضافه کنید. چند قاشق روغن زیتون و فلفل سیاه به مخلوط بریزید و دوباره همه چیز را به خوبی هم بزنید تا طعم‌ها به هم آمیخته شوند.

مرحله پنجم

حالا سینه‌های مرغ شسته شده را روی تخته قرار دهید و به اندازه‌های یکسان برش بزنید. سپس سینه‌های مرغ را به کاسه سس کاری منتقل کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویه‌ها به مرغ نفوذ کند.

مرحله ششم

سینه‌های طعم‌دار شده را در یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار بریزید و آنها را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید. مهم است که کیسه را خیلی خوب ببندید تا هوا در آن نرود.

مرحله هفتم

پس از گذشت 3 تا 4 ساعت، وقتی سینه‌های مرغ به خوبی طعم‌دار شدند، آنها را از یخچال خارج کنید و روی زغال کباب کنید. اگر زغال در دسترس ندارید، می‌توانید مرغ‌ها را در فر یا تابه گریل هم تهیه کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که اضافه کردن عسل نه تنها خوشمزه بودن جوجه‌ها را بیشتر نمی‌کند، بلکه طعم ادویه‌ها را هم متعادل می‌سازد و رنگ کاراملی جوجه‌ها را به آنها می‌دهد، پس هرگز عسل را از دستور حذف نکنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا