مواد لازم

مواد لازم و آموزش جیب تاجر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش جیب تاجر

جیب تاجر یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید. برای یادگیری این آموزش پخت غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
جعفری ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
خیارشور ۴ عدد
ذرت ۲ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری و روغن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقداری کافی

دستور پخت جیب تاجر

پخت مرغ

در ابتدای کار، باید مواد داخل جیب تاجر را آماده کنیم. سینه مرغ را با یک عدد پیاز، ۲ لیوان آب و کمی نمک و فلفل داخل قابلمه می‌ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا مرغ به خوبی بپزد و آب موجود در قابلمه به آن جذب شود.

افزودن سایر مواد و ادویه

بعد از اینکه مرغ پخت، آن را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه می‌ریزیم. سپس ذرت آبپز، خیارشور خرد شده، جعفری خرد شده، سس مایونز و مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می‌کنیم.

مخلوط کردن

سپس مواد داخل کاسه را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند و کاسه را کنار می‌گذاریم. بعد از آن، لبه‌های خشک نان تست را با چاقو برش می‌زنیم و دو تکه نان تست را روی هم می‌گذاریم و با وردنه کاملاً صاف می‌کنیم.

قالب زدن نان تست

اکنون با استفاده از یک قالب گرد، نان تست‌های صاف شده را قالب می‌زنیم. این کار را برای همه نان تست انجام می‌دهیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه ریخته و خوب هم می‌زنیم.

آماده کردن پودر سوخاری

بعد از این، شیر و کمی فلفل سیاه به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس پودر سوخاری یا پودر سوخاری پانکو را جلوی خود می‌گذاریم و یک تابه عمیق روی حرارت قرار می‌دهیم.

سوخاری کردن نان تست

مقداری روغن در تابه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا خوب داغ شود. سپس نان‌هایی که قالب زده‌ایم را ابتدا در تخم‌مرغ می‌زنیم و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در نهایت در روغن داغ می‌گذاریم تا کاملاً سرخ و طلایی رنگ شوند.

برش نان ها

بعد از سرخ شدن، نان‌ها پف می‌کنند و وسط‌شان کاملاً توخالی می‌شود. سپس نان‌های سرخ شده را روی یک توری فلزی یا دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. بعد از آن، نان‌ها را از وسط برش می‌زنیم.

اضافه کردن مواد و سرو

شما می‌توانید نان‌ها را به‌صورت کامل نیز استفاده کنید و فقط یک گوشه از آن‌ها را باز کنید و مواد داخلش اضافه کنید. حالا با یک قاشق کوچک، مواد میانی را داخل هر نان برش‌خورده می‌ریزیم تا کاملاً پر شود. سپس نان‌ها را در ظرف دلخواه‌تان بچینید و با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا