مواد لازم

مواد لازم و آموزش حریره بادام خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش حریره بادام

حریره بادام یکی از غذاهای مقوی است که برای کودکان و سالمندان بسیار مفید است. اگر می‌خواهید این خوراکی خوشمزه را درست کنید، با ما در وبسایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم حریره بادام
بادام ۶ عدد
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۱ استکان (۶۰ میلی لیتر)
شکر ۱ قاشق چایخوری
آب ½ استکان (۳۰ میلی لیتر)

دستور پخت حریره بادام

پوست کندن بادام ها

ابتدا بادام‌ها را در آب جوش قرار می‌دهیم و به مدت ۵ دقیقه کنار می‌گذاریم. بعد از این مدت، بادام‌ها را در آب سرد می‌زنیم و کمی صبر می‌کنیم. حالا پوست بادام‌ها را به راحتی جدا کرده و آنها را در مخلوط کن می‌ریزیم.

افزودن مخلوط آب و شکر به بادام ها

حالا نصف استکان آب و ۱ قاشق چایخوری شکر به بادام‌ها اضافه می‌کنیم و چند بار مخلوط می‌کنیم تا مواد کاملا نرم و یکدست شوند. سپس بادام پوره شده را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

قرار دادن پوره بادام روی حرارت

به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بادام پوره شده را روی حرارت ملایم هم می‌زنیم تا آماده شود. در این بین، آرد برنج را در شیر سرد حل می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا هیچ گلوله‌ای نماند. سپس این مخلوط را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

تزئین و سرو

حالا مواد را هم می‌زنیم تا غلیظ شود. وقتی که غلظت حریره بادام شبیه ماست شد، آن را از روی حرارت بر می‌داریم. سپس حریره بادام را داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم و می‌توانیم با مغز بادام یا هر چیز دیگری که دوست داریم، تزیین کنیم و سرو کنیم.

نکته مهم

نکته مهم درباره نگهداری حریره بادام این است که می‌توانید آن را تا دو روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. برای این کار، قبل از قرار دادن در یخچال، اجازه دهید حریره بادام به دمای محیط برسد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا