مواد لازم

مواد لازم و آموزش حریره سیر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حریره سیر

سیر یکی از چاشنی‌ها و ادویه‌هایی است که در غذاهای مختلف استفاده می‌شود. اما همیشه در دسترس نیست. حریره سیر یک نوع چاشنی است که با سیر و روغن تهیه می‌شود و می‌توان آن را در یخچال نگهداری کرد. برای هر بار استفاده، کافی است یک یا دو قاشق از آن را به غذا اضافه کنید. همچنین، روغنی که روی آن ریخته می‌شود، عطر و طعم سیر را دارد و این امکان را می‌دهد که بدون استفاده از سیر تازه، طعم و بوی آن را به غذا اضافه کنید. حریره سیر را می‌توان حدود یک یا دو سال در یخچال نگهداری و استفاده کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله حریره سیر، تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حریره سیر
سیر ۵۰۰ گرم
روغن زیتون، کنجد یا مایع ½ لیوان
نمک ½ قاشق غذاخوری

آموزش حریره سیر

مرحله اول

برای درست کردن حریره سیر، ابتدا پوست سیرها را جدا می‌کنیم. بهتر است از سیر خشک استفاده کنید، زیرا سیر تازه برای این دستور مناسب نیست. سپس سیرها را می‌شوییم و اجازه می‌دهیم تا آب اضافی آنها خارج شود.

مرحله دوم

حبه‌های سیر را روی یک دستمال می‌ریزیم تا کامل خشک شوند. این کار ضروری است، زیرا اگر سیرها هنوز مرطوب باشند، حریره سیر ممکن است کپک بزند یا شل شود. سپس سیرها را درون غذاساز می‌ریزیم و آن را روشن می‌کنیم.

مرحله سوم

می‌توان سیرها را به صورت درشت خرد کرد یا کاملاً پوره کرد. بسته به ذائقه خود، نمکی به مخلوط اضافه می‌کنیم به طوری که شور نشود، اما خوش‌نمک باشد و طعم چاشنی را به حریره سیر بدهد. در هر بار که از حریره سیر استفاده می‌کنیم، یک قاشق برای غذا کافی است و این نمک مشکلی ایجاد نمی‌کند.

مرحله چهارم

به آرامی شروع به اضافه کردن روغن می‌کنیم. بهتر است از روغن‌های گیاهی مانند روغن زیتون یا کنجد استفاده کنیم ولی می‌توان از روغن‌های دیگر که گرمادید خوبی دارند نیز استفاده کرد. روغن را به آرامی اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

مقدار روغن را نمی‌توان به طور دقیق بیان کرد و می‌توان هنگام کار آن را اضافه کرد. روغن باید به حدی باشد که مواد به خوبی ترکیب شوند، اما نباید آنقدر زیاد باشد که حریره سیر را شل کند. حال حریره سیر آماده است.

مرحله ششم

حریره سیر را می‌توان در یک شیشه ریخت و درب آن را محکم بست. همچنین می‌توان مقداری فلفل به دلخواه اضافه کرد تا کمی تند شود. سپس شیشه‌ها را در یخچال نگهداری می‌کنیم و برای هر بار استفاده، یک قاشق از آن را به غذا اضافه می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا