مواد لازم و آموزش حشوی ماهی شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش حشوی ماهی شکم پر
حشوی ماهی شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که ریشه آن به مناطق جنوبی کشور ما باز میگردد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ماهی قزل آلا | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گشنیز تازه | ۳۵۰ گرم |
شنبلیله تازه | ۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار ملس | ۳ قاشق غذاخوری |
تمر هندی | ½ بسته |
آب جوش | ۱ لیوان |
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
آموزش حشوی ماهی شکم پر
مرحله اول
برای شروع تهیه حشوی ماهی شکم پر خوشمزه، اولین کار این است که فر را با درجه حرارت ۱۷۰ سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس پیاز را به شکل ریز خرد کنید و همراه با سیر له شده به تابه اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا کمی روغن مایع، زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و آنها را تفت میدهیم تا کمی سرخ شوند. سپس گشنیز و شنبلیله را ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی سرخ شوند.
مرحله سوم
وقتی که سبزیها خوب سرخ شدند، رب گوجهفرنگی و رب انار را به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا به خوبی سرخ شوند. سپس، تمر هندی را با آب جوش مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم تا هستههای آن جدا شود.
مرحله چهارم
بعد از آن، عصاره تمر هندی را به تابه اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. سپس اجازه میدهیم روی حرارت بجوشد تا طعم مواد خوب در هم برود. حالا ماهی قزل آلا را از وسط برش میزنیم و مقداری نمک و زردچوبه درون آن میریزیم.
مرحله پنجم
نصف از مواد داخل تابه را درون شکم ماهی قرار میدهیم و با نخ و سوزن میدوزیم تا مواد داخل ماهی نریزد. اینجا بهتر است روی ماهی را با چاقو چند برش کوچک ایجاد کنیم و سپس ماهی را در سینی فر بگذاریم.
مرحله ششم
حالا سینی را در طبقه میانه فر قرار داده و اجازه میدهیم ماهی شکم پر به مدت یک ساعت خوب بپزد. پس از این زمان، میتوانید ماهی شکم پر را همراه با حشو، شوید پلو، سیر ترشی و سیر شور سرو کنید. نوش جان!