مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای آلبالو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای آلبالو

حلوای آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین و زیباترین حلواهاست که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای یادگیری دستور درست کردن حلوای آلبالو به طور کامل و مرحله‌به‌مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم حلوای آلبالو
آرد ۲ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
آلبالو ۴ پیمانه
آب ۲ لیوان
شکر ۲  پیمانه
نبات ۲ تکه
گلاب ۱ پیمانه
وانیل ½ قاشق مرباخوری

آموزش حلوای آلبالو

مرحله اول

برای درست کردن حلوای آلبالو خوشمزه، ابتدا آلبالوها را بشویید و هسته‌های آنها را جدا کنید. سپس آنها را در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید تا به شکل پوره درآید. حالا پوره آلبالو را از صافی عبور دهید.

مرحله دوم

در این مرحله، آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی مخلوط جوش آمد، بعد از ۲۰ ثانیه، گلاب و وانیل را اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شهد آلبالو کاملاً خنک شود. سپس آرد را در یک تابه مناسب الک کنید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و آرد را تفت دهید.

مرحله چهارم

وقتی آرد بوی خامی خود را گرفت و رنگش تغییر نکرد، آن را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید. سپس روغن مایع و کره را به تابه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بعد از ۱ دقیقه، شهد آلبالو را به تدریج به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، حلوا را به طور مداوم هم بزنید تا شهد به خوبی در حلوای شما جذب شود و بافت حلوا نرم و یکدست شود. در نهایت، حلوا را در ظرف سرو بریزید و به همراه چای آلبالویی سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا