مواد لازم و آموزش حلوای آلبالو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش حلوای آلبالو
حلوای آلبالو یکی از خوشمزهترین و زیباترین حلواهاست که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری دستور درست کردن حلوای آلبالو به طور کامل و مرحلهبهمرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم حلوای آلبالو |
|
آرد | ۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱ پیمانه |
کره | ۱۵۰ گرم |
آلبالو | ۴ پیمانه |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۲ پیمانه |
نبات | ۲ تکه |
گلاب | ۱ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق مرباخوری |
آموزش حلوای آلبالو
مرحله اول
برای درست کردن حلوای آلبالو خوشمزه، ابتدا آلبالوها را بشویید و هستههای آنها را جدا کنید. سپس آنها را در مخلوطکن بریزید و خوب میکس کنید تا به شکل پوره درآید. حالا پوره آلبالو را از صافی عبور دهید.
مرحله دوم
در این مرحله، آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی مخلوط جوش آمد، بعد از ۲۰ ثانیه، گلاب و وانیل را اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شهد آلبالو کاملاً خنک شود. سپس آرد را در یک تابه مناسب الک کنید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و آرد را تفت دهید.
مرحله چهارم
وقتی آرد بوی خامی خود را گرفت و رنگش تغییر نکرد، آن را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید. سپس روغن مایع و کره را به تابه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بعد از ۱ دقیقه، شهد آلبالو را به تدریج به تابه اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله، حلوا را به طور مداوم هم بزنید تا شهد به خوبی در حلوای شما جذب شود و بافت حلوا نرم و یکدست شود. در نهایت، حلوا را در ظرف سرو بریزید و به همراه چای آلبالویی سرو کنید. نوش جان!