مواد لازم

مواد لازم و آموزش حلوای آناناس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش حلوای آناناس

حلوای آناناس یکی از نوع‌های خوشمزه و خاص حلوا است که به خاطر رنگ زیبایش، برای مهمانی‌ها و مراسم مناسب است. در ادامه، یاد می‌گیریم چطور حلوای آناناس را به راحتی تهیه کنیم. با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای حلوای آناناس
کمپوت آناناس ۱ عدد ۴۵۰ گرمی
ژله آناناس ۱ بسته
آرد سفید دو سوم لیوان
آرد برنج یک سوم لیوان
شیر عسلی ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱٫۵ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان

آموزش حلوای آناناس

مرحله اول

برای شروع تهیه حلوای آناناس، آب کمپوت آناناس را در یک قابلمه می‌ریزیم. سپس پودر ژله و شکر را اضافه می‌کنیم. همچنین ۴ حلقه از میوه‌های کمپوت را نیز به این مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، مواد را باید به شکل پوره درآوریم. بهترین راه استفاده از گوشتکوب برقی است تا همه مواد کاملاً نرم و یکدست شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا کمی صبر می‌کنیم تا شکر و پودر ژله کاملاً حل شوند. در این مدت هر چند دقیقه یکبار مواد را هم می‌زنیم. بعد از این که شربت حلوای ما یکدست شد، حرارت را کمی کم می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، آرد برنج و آرد گندم را دو بار الک می‌کنیم. سپس آنها را به یک تابه مناسب می‌ریزیم و آرام آرام تفت می‌دهیم تا بوی خامی آردها بگیرد، اما آردها نباید تغییر رنگ دهند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه بوی خامی آردها از بین رفت، روغن مایع را به تابه اضافه می‌کنیم و با آرد خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. وقتی ترکیب شدند، شربت آناناس گرم را به تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا باید به طور مداوم مواد را مخلوط کنیم تا یکدست شوند. سپس شیر عسلی را اضافه می‌کنیم و هنوز هم به مخلوط کردن ادامه می‌دهیم تا حلوای ما به شکل یک خمیر نرم و یکدست درآید.

مرحله هفتم

وقتی حلوای ما کاملاً یکدست شد، یک قالب سیلیکونی انتخاب می‌کنیم و حلوا را در آن می‌ریزیم. سپس قالب را برای یک ساعت در فریزر قرار می‌دهیم. بعد از یک ساعت، آن را از فریزر خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا